- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Megszokás kérdése. Én anno PS3-on játszottam a 2010-es HP-el. Az első pár alkalommal kikészültem az irányítástól, de azért a végén csak sikerült Platinára kijátszani.
A 2012-es MW-t úgyszintén végigvittem meg a Rivalst és a The Run-t is, szóval az sem okozott gondot, illetve most ez a payback sem. Aminek számomra kicsit gáz az irányítása az a 2015-ös NFS.
-
woros
őstag
Hétvégén végigvittem a játékot, nagyon jó volt. Megcsináltam a Speedcross-t is, az is elég király volt. Összességében nagyon meg voltam elégedve ezzel a résszel, megérte az árát (akciósan).
-
woros
őstag
-
woros
őstag
válasz
SH4D0W2011 #222 üzenetére
Végül is újra megvettem a játékot (Deluxe) az akció lejárta előtt. Azóta sok versenyen túl vagyok, és még mindig nagyon élvezetes számomra. Ott tartok, hogy SPOILER Jess egyik haverja rá telefonált és mindannyian összetalálkoztak egy parkoló épületben ahol jött a helikopter a "skyhammerrel". Utána meg bead megint bandákat amiket le kell nyomni. SPOILER Mi amúgy a különbség a sima és a deluxe között storyban? Mert olvastam, hogy a simában csomó minden nincs is? Fél játék stb.. Így a deluxe-al eddig minden verseny elsőre hozható volt, nincs különösebb nehézség, pedig mediumon van a fokozata.
-
woros
őstag
válasz
SH4D0W2011 #222 üzenetére
Egyenlőre ment, de azért bántam, mert király volt. Mindenesetre elgondolkodom még, hogy megveszem január 12 előtt, de azért 10k egy NFS-ért.. ami ugye eléggé vegyes, háát.
Meglátom.
-
woros
őstag
válasz
SH4D0W2011 #214 üzenetére
Valoban lassan tolti a texturat, megfigyeltem hogy hirtelen megjelennek targyak az uton vagy mellette. Mikrolagos is picit, de nem annyira zavaroan. Hu hat ha ilyen melyrepulest vesz akkor lehet meg ma refundolom. :/
-
woros
őstag
Sziasztok!
Meg is vettem a Deluxe kiadást így 50%-ban és el kell mondanom, hogy bár csak fél órát játszottam vele, teljesen élvezetes, még az irányítás is. Az NFS 2015-nél sztem jobb. Mindent maxra húzva szépen eszi az erőforrást. Benyel 10GB ramot és a 6/12-es proci mindegyik szála legalább 60%-on pörög, ez igen.
VGA-ból "csak" picit eszik többet mint 4GB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest