Hirdetés
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Most nem kötekedésből de az mennyivel lenne jobb, hogy bemész a Tuner shopba kiválasztod a 100.000$ -os motort és belerakod. Lenyomsz 5 versenyt és megveheted legerősebb motort még 5 verseny és a legerősebb váltót és így tovább és így tovább. Abba hol az élvezet. Nem mondom hogy jó ez a rendszer de annyira nem is szar. Vagy ne legyen loot és minden legerősebb alkatrész legyen mondjuk 3 millió $. Akkor mindenki azon hisztizne, hogy mennyibe kerül és mennyit kell érte farmolni. Azt hiszem még is jöttünk. Ugyanott vagyunk csak másképp. Azzal, hogy nem akarsz várni és inkább szerencsekerekezel az is SZÁMOMRA teljesen rendben van. Trade in cardból(vagy hogy is hívják)
meg bőven kap az ember eleget. Nekem jelenleg 400 fölött van és a játék árán kívül többet nem költöttem a játékra. Az iap-ért vehető speedpoint-okról még csak annyit, hogy teljesen felesleges. Abból a szempontból, hogy shipment-eket lehet belőle nyitni. A prémium shipmentek is ugyanazt adják mint a base shipmentek csak 2 kártyával többet. Mindent ki lehet nyitni base shipmentből is. Azt is adja dögivel. Több mint száz nyitáson túl vagyok és már megint van több mint 60 base shipmentem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyWatcher AZ-Goto 130/650 Newton távcső Wifi modullal eladó
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
meg bőven kap az ember eleget. Nekem jelenleg 400 fölött van és a játék árán kívül többet nem költöttem a játékra. Az iap-ért vehető speedpoint-okról még csak annyit, hogy teljesen felesleges. Abból a szempontból, hogy shipment-eket lehet belőle nyitni. A prémium shipmentek is ugyanazt adják mint a base shipmentek csak 2 kártyával többet. Mindent ki lehet nyitni base shipmentből is. Azt is adja dögivel. Több mint száz nyitáson túl vagyok és már megint van több mint 60 base shipmentem.