Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joccc07

addikt

válasz Németh Péter #129 üzenetére

Most nem kötekedésből de az mennyivel lenne jobb, hogy bemész a Tuner shopba kiválasztod a 100.000$ -os motort és belerakod. Lenyomsz 5 versenyt és megveheted legerősebb motort még 5 verseny és a legerősebb váltót és így tovább és így tovább. Abba hol az élvezet. Nem mondom hogy jó ez a rendszer de annyira nem is szar. Vagy ne legyen loot és minden legerősebb alkatrész legyen mondjuk 3 millió $. Akkor mindenki azon hisztizne, hogy mennyibe kerül és mennyit kell érte farmolni. Azt hiszem még is jöttünk. Ugyanott vagyunk csak másképp. Azzal, hogy nem akarsz várni és inkább szerencsekerekezel az is SZÁMOMRA teljesen rendben van. Trade in cardból(vagy hogy is hívják) :DDD meg bőven kap az ember eleget. Nekem jelenleg 400 fölött van és a játék árán kívül többet nem költöttem a játékra. Az iap-ért vehető speedpoint-okról még csak annyit, hogy teljesen felesleges. Abból a szempontból, hogy shipment-eket lehet belőle nyitni. A prémium shipmentek is ugyanazt adják mint a base shipmentek csak 2 kártyával többet. Mindent ki lehet nyitni base shipmentből is. Azt is adja dögivel. Több mint száz nyitáson túl vagyok és már megint van több mint 60 base shipmentem.

Új hozzászólás Aktív témák