Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme
üzenetére
Az egyébként sokszor rossz taktika, ha folyamatosan driftel az ember (gondolom te is így csinálod, másképp nem lenne sok nitród).
Pl a keményebb kampány versenyeken tapasztalom a Shelby-vel, hogy előnyösebb inkább csak simán, driftelés nélkül menni.
Ha pedig van nitró, azt ne kanyarba, hanem egyenes szakaszon lőjjük el!A fenti technikákkal többször nyerek már a Viper tervrajzos versenyen és a közvetlen azutáni Hunter versenyt is így sikerült csak megcsinálnom.
Szóval a folyamatos driftleve haladást csak akkor csinálom, ha tudom, hogy úgy is könnyedén nyerek (mert ugye sok driftelésést sok pénz jár, szóval amikor lehet, úgy játszok).
------------------------------
@Micsurin: Áruld el kérlek, hogy te hol tudod azt a Shelby seriest-t újrajátszani további tervrajzokért!
Na ugye...
Én farmolást írtam. Nézz utána mit jelent ez a fogalom a játékvilágban!------------------------------
@Maxtreme: Én örülnék neki, ha valami miatt újra kéne telepítenem és aztán "Nem kompatibils eszközt" írva megszabadulnék ettől a fostól.
Jó, ez csak átmeneti állapot lenne, mert magamt ismerve akkor beraknám a játékot App watcher-be és időközönként aztán ránéznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest