- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
jojokka #4206 üzenetére
Kedves Jojokka!
Én azt nem írtam, hogy nem sok értelme van vagy lehet még régebben igen már nem emlékszem!
De abban veled teljesen egyet értek, akinek még nem max-os 100Lv-je van annak jó, de nekem minek?
Majd ha eljutsz ide nem tudom hányas szinten vagy akkor nem az lesz már az elsődleges, hogy Sárga Legendary cuccokat rakjál fel, mert a vége felé rengeteg lové kell a maxoláshoz és persze alkatrész is!Jelenleg ott tartok, hogy a Car Series-ben már csak a most újonnan kijött Mad Muscle-t tudom 1ül teljesíteni és nem PR limites!
Eddig részt vettem az összes BRR-en és igen jó dolog, amikor eljut az ember a Premium (Gold) Crates-hez és 10-et kinyit, de amikor mindegyik kocsi meg van és maxos akkor frusztráló, hogy 'csak' scrap pontokat kapok!
1ül a legutóbbi 10-es csomagban ennek örültem eddig a legjobban vagy úgy is fogalmazhatok eddig ez az egyetlen hasznos kártya volt amit nyitottam a BRR-ben!!!
Kérdés a Black Market-nél, miért nem generálnak random kocsi BP-ket az állandó Ford Fiesta és Viper GTS helyett??
Miért nem lehet Scrap pontokért BP-eket venni az alapkocsikon kívül (nálam minden kocsi Maxed Out!)?
A válasz egyszerű, mert amikor újrajátszási lehetőséget ajánl fel a BP-kért akkor vásárolj goldokat!
Én minden hónapban megveszem az 1499Huf-os 50gold/nap csomagot ennyit hajlandó vagyok adni érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Képregény topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest