Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
jojokka #3848 üzenetére
Igen most már én is látom, de majd a holnapinál jobban résen leszek ezután ill. már előtte is említette vki hogy így lehet farmolni csak én nem vettem észre a nagy különbséget, mert ott is lehet az utolsó pálya kevesebbet hozott így hagytam a fenébe és lejátszottam az utolsó versenyt is.
Jelenleg 699PR-en állok és így is szenvedek néha hogy ne érjek be a célba előbb, de legalább ez is jó lesz gyakorlásra hogy melyik a legjobb szög a drifthez ennél a kocsinál.
Én pont a Lambo Huracán-nal kezdtem a játékot és csúnyán be is buktam mert segítségem se volt ahogy te is úgy én is túl későn találtam meg ezt a fórumot! De a lényeg most már minden kocsi meg van!
Az idővel kapcsolatban meg annyit, hogy míg ez tölt addig akad más progi. ami kitölti a holt időmet.
RR3, CSR2, CSR - Classic stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest