Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3627 üzenetére
Igen közben én is találtam egy másik videó-t, ahol 56-ot említ, de én még sose számoltam meg és nekem sincs meg az összes! Pl a Merci GT ázsiai festéssel nagyon szép, de nekem nincs rá 8-9 ropim! Ill. a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)-ot se láttam még, pedig már egy bő 1éve játszok ezzel és minden nap fent vagyok a játékban! Annak külön örülök, hogy megnézted a videót és egyetértek veled jól érti a dolgát!
!drop-nak üzenem én már kb. fél éve 100-ason vagyok és még mindig nem értem el az utolsó Campaign részt, mert a Koenigsegg-em csak 909PR-es! A LaFerrari meg még ennyi sincs nagyon drága a fejlesztése!
Más: Itt egy kép a régi gyűjteményem egyik darabjáról és a hozzátartozó leírással! Sajnos a hátán lévő venti már nem pörög, mert a pöcök amit a kerék forgatott eltört és mivel öntve van két szegeccsel rögzítve a kasztni így megjavítani se fogom tudni ha csak nem megfúrom a szegecset, de az már barbár módszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest