Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mg1992mg #3057 üzenetére
Én LG G2 CM 13 alól játszok, szóval én is cáfolom az állítást.
Egyébként az 5 csillagos LaFerrari bőven hoz olyan szintet, mint egy néhány tizen PR-el több CCX, ez tetszik.
Belepakoltam pár legendary part-ot, többi lila és egyedül pici ideig még a nitró part a kék csak, jelenleg PR 901-es és nagyon tetszik az irányítása, na meg a külleme is.Simán érvényesülök vele minden olyan Boss versenyenen, melyeken jobb eséllyel tudok pénzt farmolni.
Erre a célra mostanában a Chapter 12-17 Boss versenyeit nyomogatom újra, eljátszva akár minden lehetőséget rajtuk, mert mindig jó eséllyel adnak be pénzt kártyahúzásoknál.
Megfigyelésem szerint valamiért érthetetlen okokból a 18- és 19-edik Chapter Boss versenyek kisebb eséllyel adnak be 5 számjegyű dollár húzási lehetőséget a kártyákból, szóval azokat a versenyeket én nem is játszogatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest