- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #2792 üzenetére
Nekem elég nagy bugnak tűnik. A hack az volt amit a haverom rootolt telón, hack progival csinált. De amint kikapcsolta a progit, minden a régi volt.
Az viszont már bug, hogy egy totál másik account, másik (nem rootolt) teló esetében hónapokkal később is olyat produkál, amit anno még hack segítségével sem csinált. Elvileg nem is lehetne a rewardot meghackelni.
Na meg az milyen, hogy egyik pachnél milliókat ad, másiknál meg minden jó, aztán új patchnél megint jönnek a milliókViszont ami tényleg bug, hogy amikor az alkatrészeknél vagyok és azokat adogatom el, majd kilépek gyors gombbal, újra belépve az alkatrész so kesetben ott marad, de a pénzt meg megkaptam érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest