Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmicsi

csendes tag

válasz Olipapa #2777 üzenetére

Mivel már sokan érdeklődtek privátban, így inkább ide írom ki.
    Amit fentebb már leírtam, csak azt tudnám ismételni kiegészítve az alábbiakkal:

Még decemberben haverom meghackelte a saját játékát. Én is előnyre akartam szert tenni, így az ő telóján léptem be az én accountommal. Átírt pár dolgot így pl az alkatrészeket milliókért adtuk el. A vicc az volt, hogy amikor a saját telómról játszottam, pár pályát továbbra is x dollár helyett a 13 milliókat adta (amikor választottam rewardot pl. 1200 dollár helyett x30.000.000.000 dollárt mutatott).
    Majd jött a január és új patch (jaguáros event előtt kb 1 héttel) szólt haverom, hogy semmilyen hack nem működik rá, nekem sem adta már a pénzt. Itt és más fórumokon is olvastam, hogy az EA most már keményen bannol. Erre most a legutóbbi pach óta (5-9 chapter között) néhány alkalommal újra a 13 millió adja be.

Röviden ennyi a történet. De nagyon nem örülök neki, mert nem akarok bannt. A másik meg, hogy 16,5 milla fölött negatívba megy az ember. Pl. nekem volt, hogy 7 milliónál nyertem meg és lett belőle 3. Sőt volt amikor 1 nap alatt 9-ről 1 millióra zuhantam mert x2 is megnyertem ezt a kis bugot....
    Remélhetőleg az új pach megint eltűnteti majd a hack okozta problémát.

• Amur

addikt

válasz Olipapa #2777 üzenetére

Ja ez engem is érdekel. Konkrétan az összes alkatrész megvan az egyik kocsihoz(sima M4) csak pénz hiányzik hogy beépítsem és az összes arany főalkatrész maxon lenne.
    Amennyi időt és pénzt beleöltem már, egy kis bug kihasználásában benne vagyok.
    Aztán legfeljebb végleg abbahagyom ha bannolnak. Magamtól úgy sem hagynám abba!

Új hozzászólás Aktív témák