- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Olipapa #2777 üzenetére
Mivel már sokan érdeklődtek privátban, így inkább ide írom ki.
Amit fentebb már leírtam, csak azt tudnám ismételni kiegészítve az alábbiakkal:Még decemberben haverom meghackelte a saját játékát. Én is előnyre akartam szert tenni, így az ő telóján léptem be az én accountommal. Átírt pár dolgot így pl az alkatrészeket milliókért adtuk el. A vicc az volt, hogy amikor a saját telómról játszottam, pár pályát továbbra is x dollár helyett a 13 milliókat adta (amikor választottam rewardot pl. 1200 dollár helyett x30.000.000.000 dollárt mutatott).
Majd jött a január és új patch (jaguáros event előtt kb 1 héttel) szólt haverom, hogy semmilyen hack nem működik rá, nekem sem adta már a pénzt. Itt és más fórumokon is olvastam, hogy az EA most már keményen bannol. Erre most a legutóbbi pach óta (5-9 chapter között) néhány alkalommal újra a 13 millió adja be.Röviden ennyi a történet. De nagyon nem örülök neki, mert nem akarok bannt. A másik meg, hogy 16,5 milla fölött negatívba megy az ember. Pl. nekem volt, hogy 7 milliónál nyertem meg és lett belőle 3. Sőt volt amikor 1 nap alatt 9-ről 1 millióra zuhantam mert x2 is megnyertem ezt a kis bugot....
Remélhetőleg az új pach megint eltűnteti majd a hack okozta problémát. -
Amur
addikt
válasz
Olipapa #2777 üzenetére
Ja ez engem is érdekel. Konkrétan az összes alkatrész megvan az egyik kocsihoz(sima M4) csak pénz hiányzik hogy beépítsem és az összes arany főalkatrész maxon lenne.
Amennyi időt és pénzt beleöltem már, egy kis bug kihasználásában benne vagyok.
Aztán legfeljebb végleg abbahagyom ha bannolnak. Magamtól úgy sem hagynám abba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Revolut
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest