Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaver87
csendes tag
Igazából jópáran rávilágítanak itt a lényegre, akik pampognak. Magam is kicsit már sokallom az elcseszett időt erre a játékra. Jópofa, régebben jobban ráfüggtem, de igazából már csak az eventek tudnak max lekötni, más nem. Ezt a gyűjtögetést már unom. Meg mostmár kb felesleges, mert azelőtt a tournamentek miatt még kellhettek a gyengébb kocsik is. Immár tök feleslegesek, ha csak nem éppen valamilyen eventhez kellenek. A Black Ridge Rivals egy nagy vicc, bár ahhoz képest, amiket olvasok én még egész reális ellenfeleket fogok ki. A visual point már kb semmire se jó, nemhogy beváltható lenne valamire, de ettől függetlenül is egy lassú menetelű szar az egész.
Annyit valaki áruljon már el nekem, hogy mivel vagy hol lehet meghackelni ezt? Milyen tool van rá, honnan szerezhető be? Aki esetleg tud valami megbízhatót, írja meg nekem priviben. Nekem kb csak a blueprintek kellenek, hogy behozzam az éves lemaradást, amim kb lehet azokhoz képest, akik tényleg orrba szájba nyomják egész álló nap. Mert ez a néha talán kapok, de sokszor nem, aztán várni is kell rá hogy visszatöltsön... egy röhej.
Nem szeretek csalni, de túl sok időt emészt fel, nekem meg azért van is életem.
Nem erre akarom elpazarolni, így is eleget elnyomok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Építő/felújító topik
- Nem minden arany, ami AI
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest