Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth Mumus
tag
Újabb problémám van.Amikor a zöld terület tulaját akarom kihívni a ''végső küzdelemre'' akkor kapok egy olyan hibaüzenetet hogy az NFSCarbon.exe hibát észlelt ezért leállt.
Most már megint mi van? Először nem tudom fölvenni azt a Samsont aztán meg nem lehet kihívni egy ellenfelet? -
Darth Mumus
tag
Van egy kis problem.A probléma pedig a következő:
Amikor megszerzem az első körzetet akkor fölhív egy Samson vagy milyen nevú fickó és föl lehet venni csapattársnak.Amikor rákattitntok hogy fölvevés vagy mi akkor kijön egy hibaüzenet hogy az NFSCarbon.exe hibát észlelt ezért leállt.
Ez miért van?Szoftver hiba vagy mi? -
Darth Mumus
tag
válasz
.:Kristian:. #2321 üzenetére
Megírtam neki msnben hogy senki sem tudja.
Szerintem a virtuális meghajtóba való behelyezéskor adóthatott probléma de ez nem biztos. -
Darth Mumus
tag
válasz
.:Kristian:. #2319 üzenetére
Már pedig eredeti.(elvileg úgy van fent neki +virt. meghajtó)
A játékot pedig kölcsön kérte.
[Szerkesztve] -
Darth Mumus
tag
Az egyik barátomnak megvan és nála szokott néha az előfordulni hogy egyszer csak kilép a játékból.Semmi hibaüzenet vagy ilyesmi hanem csak olyan mintha alt F4-et nyomna az ember.Nem tudja véletlenül valaki hogy esetleg programhiba vagy géphiba vagy egyáltalán mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest