- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono_ka
csendes tag
válasz
szucsi1962 #156 üzenetére
Hali
Valakinek sikerült feltenni ezt az evotab rom-ot?
Nekem nem indul el a frissítés
Másik romokat feltudok tenni, de azokkal nem megy az érintő
Valakinek valami jól működő rom erre a csoda masinára?
köszi -
kiseper
tag
most a wifi se akar menni.... mi ez a sz*r?
-
kiseper
tag
üdv,
apum vett egy ilyen kütyüt, hát szerintem már most kéne dobni a kukába... namind1 nem az enyém szóval az érdeklne hogy hogyan tudnék rá igo primot dobni úgy hogy működjön is, eddig mind kilépett a hülye kijelzőfelbontás miatt, valaki valami ötlet? -
zsebirek
csendes tag
Navon Platinum Explore-em van. Imádom. Tökéletes lenne, egy bajom van a kamera alkalmazás leáll. Nem tudok vele képeket készíteni.
-
Muszti001
csendes tag
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy kinek milyen progival sikerült már lementeni a készülék gyári ROM-ját?
CWM-mel próbáltam, de nekem mindig újraindult, ahogy rányomtam a mentésre, netán rootolni kell hozzá, vagy valamit nem jól csinálhattam, ebben kérnék segítséget, köszi előre is
Bálint -
Gigant20
tag
Sziasztok!
Van egy Navon Explorer 7 tablet a családban, és ezt írja ki miután a gyerek szórakozott vele:
Túl sok mintarajzolási próbálkozásHiába írjuk be a felhasználónevet és a jelszót nem történik semmi.
Van rá valami mód, hogy be tudjunk lépni? Esetleg le tudnátok írni, hogy lehetne vissza állítani az alap állapotot, nincs rajta olyan cucc amit sajnálnák!
A kis reset gombot hiába nyomjuk, mint ahogy a hangerő fel/le + Power gomb kombó sem!Köszi előre is!
-
cool82
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy navon platinum exploler tablet amin gyárilag van egy igo primo na már most menne rendesen a cucc ha nem Franciaorsz. vagy Oroszor. lenne a térkép és az nem tudom Magyarországra áttenni a kezdő pontot akár hogy csinálom mindig parisból akar indulni v. moszkvából 4 vezető profil van akár melyiket választom mindig ezek a kezdő pontok így persze a gps jelet sem találja valaki tudna segíteni?
-
Csapppi
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék én is kérni.Nekem is egy Navon Platinum Explorer 7"-em van,és nekem sem találja a műholdat,vagy ha megtalálja,el is veszíti.Próbáltam több IGO verziót,sikertelenül.Olvastam a hozzászólások között,h át kell állítani a gps.conf-ot vagy a FASTERSGPS app-t,de a full amatőrségem miatt fogalmam sincs hol és hogy kell ezeket átállítani.Ha valaki segítene,hálám örökké üldözni fogjaKösz
-
Szabiq
tag
Akit érdekel,találtam módot a hard resetre kikapcsolt állapotban.
-
adesz20
csendes tag
Helló!
A segítségedet kérném!
Nekem ugyan ez a jelenségem mint a tiéd csak nekem egy Navon Platinum 10-es készülékem van és a jó isten kedvéért se tudom rábírni hogy elindúljon.
1x sikerült de akkor sem tudtam vele mit csinálni mert folyton azt írta ki hogy az indító alkalmazás leállt és csak OK-zni tudtam de ugyan úgy felugrott!
Na akkor kikapcsoltam és azóta megint nem akar elindulni, az ANDROID szövegnél megáll.
Létezik hogy megoldás lehet nekem is ez amit ide leírtál?
Mondjuk számomra eléggé nem tiszta a dolog
Számítógépre kell letölteni ezeket a cuccokat és onnan kell működésre bírni a gépet?
Nagyon megköszönném ha segítenél! -
vepeti
csendes tag
-
Merte
csendes tag
Szevasztok srácok kellene egy kis segítség van nekem is egy Navon GPS-em és olyanokat csinált mint amit itt le irtatok hibának memória fogyás. Nos csináltam rajta egy gyári visszaállitást és eltűnt róla majd nem minden nem rakott vissza pár dolgot meg még a nyelvet sem tudom vissza állitani magyarra mert nem engedi azt irja ki hogy Unfortuna,Settings has stopped. A hard resettel probálkoztam ahogy irtátok bekapcsoló gomb hang erő fel de semmi nem jön be. 3 hetes a gép és a szervizes azt mondta vigyem visza szofver probléma lehet de nincs időm várni rá mert sofőr vagyok és kell nekem nektek nincs valami ötletetek hogy mit tudnák vele csinálni kérlek sekitsetek köszönöm.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Bobrooney #183 üzenetére
A megoldás:
A gombokat erősen kell nyomni,nem finomkodva,
Kapcsoljuk ki a készüléket, nem stand by.
Nyomjuk meg a bekapcsológombot és a hangerő lefelé gombot egyszerre.
Bejön az android figura a hasán egy piros felkiáltójellel.
Ekkor egyszerre megnyomjuk a bekapcsológombot és a hangerő fel gombot egyszerre és láss csodát előjön a menü. -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Van nálam egy Navon Platinum Tablet PC a gazdája elrontotta a mintás zárolóképernyőt, a google account-ot kéri, helyesen megadja, de nem sikerül neki belépni (wifi-t nem engedi am bekapcsolni).
Próbáltam a hard reset-et (bekapcsoló gomb és a lefele gomb) ezzel csak egy fekvő android figura fogad egy felkiáltójeles táblával. PC-re rákötöm semmi sem történik.Valakinek valami tipp, hogy ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Vadmacs85
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki segíteni?
Nagyon szeretem a Farmerama játékot,de ezen a tableten nem akar menni rendesen!Belépés után minden rendesen jelenik meg,de ha ráakarok kattintani valamire,bekékezi,kijelöli az egész oldalt!A Flash friss,több böngészővel is próbáltam,de semmi.
Valami ötlet?Mit csináljak még vele,hogy menjen?
Köszönöm!! -
dani_golf
tag
sziasztok..segitség kéne..tegnap vettem ezt:navon platinum explorer.
felraktam rá a igot ,primot ..sok nem indul el mert vmi kell neki mindig vmi skin nemstimmela elbontással..hiába álligatom a sys ben a felbontást neki..mind1..van eg yverzió ami elindul a primoval..de látt is müholdakat van hogy 8at..de nem talál rá a jelre..mit kéne csinálnom?fél órát is vártam ,meg kocsival is de namkapta el...amiket irtok az a gps cfg az hol van?örülnék a segitségnek..ha vki elérhetö skypon vagy facén felvenném a segitség erejére..elöre is köszönöm.. -
matyesz00
csendes tag
Másik gondom, hogy nagyon nehezen talál GPS jelet. Ha egyszer megtalálja, akkor már jó, de sokáig tart neki az elején. Ennek orvoslására van valamilyen ötletetek esetleg? gps.conf fájlt kéne helyesen beállítani, ugye? Ha valakinek volt már ilyen problémája, leírná, hogy oldotta meg? Köszi!
-
matyesz00
csendes tag
válasz
Vadmacs85 #172 üzenetére
Hali!
Na, végre sikerült megoldanom az iGO telepítését!
Vadmacs, ezzel én is bíbelődtem, de már rájöttem, hogy kell. Ha neked is Navon Platinum Explorered van, akkor: "Beállítások" > "Megjelenítés" > "Hide the status bar in some map of...." - ezt kell kipipálni. Remélem, működik majd nálad is!
Üdv!
-
Vadmacs85
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.....!
Mit lehet csinálni azzal a problémával,hogy,ha megy az IGO,akkor az alsó részt nem lehet látni,elolvasni,mert eltakarja az alsó navigáló sor?Ez valahogy nagyon zavar,idegesít!
A legelső hozzászólásban láttam egy GMD Hide Bar root nevű appot.A root az azt jelenti,hogy csak root-olt készülékeknél működik,meg azokra lehet feltenni egyáltalán az appot?
Vagy mit tudnék vele csinálni?Légyszi segítsen valaki!A készüléken nem root-olt!
Köszönöm!! -
matyesz00
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Navon Platinum Explorer 7-et és nincs rajta előre telepített iGO. Valaki tudna segíteni, pontosan melyik verziót kell rápakolni, ill. a sys.txt-nek hogy kell kinéznie? Hálás lennék nagyon, mert már napok óta ezzel szenvedek, már egy tucat verziót próbáltam, de egyelőre semmi. Köszi előre is!
Jöhet ide is az infó: almafalo@freemail.hu
-
szdombi
csendes tag
Sajnos a készülék már nincs nálam, így nem tudok tesztelgetni, szerencsére a kamionos haveromnak jól műxik, de lehet hogy a hétvégén megint a kezembe kerül.
Belső tárhelyet azzal lehetne felszabadítani, hogy az sd kártyára telepíted az app-okat, ehhez letölthető a Play Áruházból a APP2SD app. Ezzel lehet áthelyezni SD kártyára adatokat, app-okat.
Habár a navon-on nem még nem teszteltem, elvileg működnie kell. -
franklajos
csendes tag
Vettem egy Navon Platinium Explorer nevezetű 7"- os tabletet.Egy hétig működött rendesen.Utána belassult, szinte nem is nyitotta meg a programokat. Letöröltem az összes feltelepített programot de semmi változás.Csináltam egy gyári állapot visszaállítás. Onnantól fogva még a gyárilag telepített programok is eltüntek róla. Gondoltam, semmi gond, a google playról visszatelepítem őket.Akármelyik verziót is rakom fel bejelentkezés után rögtön leál. Romot sehol sem találok hozzá. Annyit sikerült kiderítenem, hogy Romániában Evolio Evotab Fun véven forgalmazzák, de ott is csak halott lineket találtam a romhoz. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen. Még annyit, ha valaki vásárlás előtt áll eszébe se jusson ilyet venni!!!!!
-
kisBözsi
tag
válasz
szucsi1962 #156 üzenetére
Neked is köszönjük Szücsi!
-
vazol91
csendes tag
Szia!
Nekem is van egy Explorer 7-esem. Most vettem és olvasgatva a fórumot megpróbálok mindent felesleges LOG-olást kiiktatni a gépből. A gps logokat már megszüntettem, azzal nincs tovább gond.
De ettől függetlenül fogy a hely... Nekem még nem állt le a gépem, úgyhogy belülről tudom mahinálni.
Most töröltem az általad említett dalvik-cache mappából a fájlokat (Total Commanderrel), de gondolom használat közben ez a mappa folyamatosan újra tele lesz dex fájlokkal. Arra nem tudsz valami lehetőséget, hogy a gps logok-hoz hasonlóan hol lehetne kikapcsolni ezen fájlok naplózását?
A másik ilyen mappa /date/system/dropbox, ami szintén tele van txt fájlokkal. Azt is lehet szerinted törölni/esetleg megszüntetni a létrehozásukat?Előre is köszi a választ!
-
szdombi
csendes tag
Sziasztok, bemutatom, hogyan sikerült egy Navon Platinum Explorer-nél megszüntetnem az "Android logónál" lefagyó készülék, boot hibát, újra flashelés nélkül.
Hibajelenség: először kevés tárhely hiba jelentkezik és/aztán egymás után lefagyó processzek, majd végül egyáltalán nem indul újra a készülék, "Android logónál" megáll. (Olyan szinten maga alá szemetel a SW, hogy nem tud újraindulni...) Valójában nem áll meg, hanem boot-loop-ba kerül, végtelen hurokba, hibára futva újra-újra indul.
A hiba oka a memória megtelik.
Megoldás:
DDMS-sel (Dalvik Debug Monitor Service) a File Explorer-ben a data\dalvik-cache\ -ben lévő fájlokat kitörölni egyesével, vagyis a dalvik-cache-t kitörölni.
Egyébként minden valamirevaló androidos eszközön van recovery menu, ahol ezt meglehet csinálni, az pedig felháboritó, hogy reset gomb-bal nem lehet a gyári beállitásokat visszatölteni!
Folyamat:
1) ADB driver telepités: http://filetram.com/mediafire/adb-drivers-allwinnera10-32and64-zip-8954671813
2) DDMS telepités, én az Android SDK, java SDK és eclipse telepitéssel csináltam: http://developer.android.com/sdk/index.html vagy http://swguru.hu/android_fejlesztokornyezet_telepitese
fontos, hogy vigyük végig a telepitést pontosan.
3) készülék inditás, ADB driver telepités, Eszközkezelőben Android ADB Device megjelenik
4) Eclipse inditás, Welcome ablak bezárás, ha még nem lenne bezárva
5) Jobb felső sarokban: Open Perspective (ikon kék ablakocska, sárga kis kereszt) --> DDMS (zöld ikon) kiválasztás
6) DDMS ablak megjelenik, bal oldalon Devices, ha csatlakoztatjuk a telefont, akkor megjelenik az eszköz. Jobb oldalon File Explorer
7) File Exlorer-ben tallózzuk be a data\data\dalvik-cache és törölgessük ki belőle a fájlokat.
8) ha jól csináltuk bal oldalon a device alatt látjuk, hogy processzek egymás után indulnak el és végül bebootol a készülék.9) mentés visszaállitásban végezzük el a gyári beállitások visszaállitását
Remélem, segithettem. Sok sikert.
-
JOEPAPA
tag
En is vettem egyet, egy napig volt meg, remes gagyi.
Kijelzo napfenyben autoban max kontrasztos navit kepes lathatova tenni, nagyon halvany es fenylik. Erintesre erzeketlen, kezelhetetlen. Lassu. Az fm transzmiterrel suvit a kapcsolouzemu zaj a hangszorokbol, elviselhetetlen annak aki hall, lehet az autos toltoje ilyen gagyi, a lenyeg, hogy igy ne mhasznalhato, maradna a beepitett hangszoro.
A szelvedo tartoban megszoritva is elmozog, az egesz remeg nagyon gyenge. A GPS jo. A hangszofoja halk, de nagyon. Az akkuja 2 orat ment. Az osszeszereles anyaghasznalat jo. Nem szabad megvenni. -
szucsi1962
csendes tag
válasz
szotyi0007 #152 üzenetére
vagy rossz a liszenc, vagy a sys-txt.-ben rossz beállítások szerepelnek, a memóriára vonatkozóan, de elsőnek az igo gyökrémapájában lévő save/profiles mappában ki kellene törölni mindent, és utána vsz. jó lesz.
-
zolee1967
tag
Sziasztok! Sürgős segítségeteket kérem navigáció ügyben! (rövidesen indulnánk nyaralni a de nem jó a navi)
A készüléken már volt fent a hárombetűs prima szoftver de a az ismert memória elfogyás miatt levettem és a az egész androidot resetteltem.
Azóta nem tudom vissza tenni a navigációs szoftvert mert mindig az írja ki hogy "Kérem helyezze be az pr*** SD kártyát a térképes tartalmakkal!
Valamiért nem jó az útvonal, pedig minden úgy néz ki mintha a helyén lenneElőre is köszi a segítséget
FZ
-
szucsi1962
csendes tag
Most működik gyorsan elpasszolom, soha többet navon pápá platinum
-
szucsi1962
csendes tag
Az összes allwinner a 10 alapu tablethez készített firmware közül ez az egy amelyik hajlandó az érintő panelt beizzítani. Az enyém az eredeti firmverével egy hónap után a bootolásnál elakadt, a szervíz nem tudott hozzá se szólni. Mivel a navon semmilyen támogatást nem hajlandó hozzá adni, így keresnem kellett hozzá valami megoldást. Miután kiderítettem, hogy ez egy Allwinner a10 alapu kütyü, el kezdtem firmwareket feltolni rá, de egyik sem vitte az érintő panelt.. Az Evotab Fun a román iker testvére , és ehhez adtam meg a fenti hozzászólásban linkeket.. Az igo telepítésnél legjobb ha telepítés előtt a sys.txt fájl kiürítitek, mert képes a rossz sys tex a gépet teljesen tönkre tenni.
-
szucsi1962
csendes tag
válasz
zsebirek #101 üzenetére
izé, van megoldásom a navon platinum explorer firmware frissítésre.
Megtaláltam az iker testvérét, 2 hónap heves keresgélés után. Ez egy román csoda, a neve Evolio Evotab Fun.
link http://www.evolio.ro/en/evolio-services/upgrade-full-europe-evotab-fun.html. http://www.runamux.net/search/view/file/fimcUqeA/filehost_Evotab_Fun_404_ES_v2.html
Firmware linkek: http://www.4shared.com/file/fimcUqeA/filehost_Evotab_Fun_404_ES_v2.html
Szokásos módon livesuittal fel kell rakni. -
512mb
csendes tag
válasz
pengeborisz1 #58 üzenetére
Total comander a navira.
Gyökér könyvtár
Data
Gps
az ott található mappából törlöd a txt fájlokat minden igo használat után és marad helyed. -
szucsi1962
csendes tag
Sziaszutok azt szeretném kérdezni, sikerült e rom ot szerezni a navon platinum explorre, mert az enyém is lefagyott és egy hónapja próbálkozok más firmwerekkel, de sajnos egyikkel sem működik az érintő panel.
-
szotyi0007
csendes tag
Sziasztok!
En mar ket napja probalkozom felrakni az igo primot. Kiprobaltam egy csomo valtozatot, de mindig ezt a hibauzit dobja ki indulaskor:
out of memory
requested 1701978227
cache 0Miert van ez?
En mar vegigneztem mindent, es kezdem feladniKoszi szepen!
-
kisBözsi
tag
Az Én készülékem alapból ROOT-olva volt. Ezt könnyen le lehet ellenőrizi egy root checker progival a marketről. Másfél hónapot volt szervizbe az enyém. Aztán jó érzékeny érintővel, jó wifivel jött vissza. Észre sem vették, hogy Én belepiszkáltam a naplóba.
-Valóban nem csak az igo naplóz. Ezt elfelejtettem írni.
A naplózást mindenképp ki kell kapcsolni rajta, mert gubanc lesz a vége. Nekem szerencsém volt, mert írta, hogy kevés a memória. Aztán addig böngésztem totalcommanderrel, amíg meg nem találtam a memória fogyás okát. Persze előtte mindent uninstall. Még root app delete progival pár gyári sallangot is kiszedtem. Aztán jött a megoldás.
Nekem sincs már meg, de aki most használja meg van vele elégedve. Bármelyik sima PNA-t leveri gyorsaságban. Gyorsan tervez, zoom-olja a térképet, és pontos a helymeghatározása is.
Nekem a filmeket is vitte 720p-ig wifin keresztül. De másra tényleg nem igazán jó.
Tehát, ha a gps naplózás ki van kapcsolva, és kipucolva, akkor jó lesz a masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest