Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriza
őstag
Tegnap megnéztem az Aquában egyet, aztán vettem egy másik típust.
Az alatt a kb. 5 perc alatt, amíg a kezemben volt, az volt a benyomásom, hogy nagyon érzéketlen a tapintásra. Be akartam állítani a magyar nyelvet, de a menübe alig tudtam belépni, a nyelvek között a görgetésnél pedig kb. 6-szor választott ki rossz nyelvet, mert a görgetés közben úgy érezte, hogy valamire ráböktem. Ráadásul a menüben görgetni csak állított nézetben lehetett
Anyagminőség szempontjából sem egy nagy eresztés (árkategórián belül)! Ráadásul úgy tűnt, hogy csak 512MB RAM van benne, nem 1GB, ahogyan sokfelé hirdetik!
Hogy jót is mondjak, nekem úgy tűnt, hogy a betekintési szöge talán kicsivel jobb, mint a többi, amit nézegettem.
Kbali: miért nem lehet ehhez iGot venni? Sokfelé úgy árulják, hogy van rajta.
-
Kriza
őstag
Írhatnátok róla bővebben tapasztalatokat!
Elég jó árban van - főleg ha azt nézzük, hogy van benne GPS - de olcsó húsnak néha nagyon híg a leve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest