Új hozzászólás Aktív témák
-
asztilaca
csendes tag
Üdv emberek!
A telefonom ma gondolt egy merészet, és egyszerűen megállt. Se kép se hang! Aksi kivesz, a kártyát is kivettem. Mindent visszapakoltam....semmi.... Szóval holnap viszem vissza, tuti elküldik szervízbe. Majd írok, hogy mi lett vele....
-
asztilaca
csendes tag
válasz
Lalikiraly #48 üzenetére
Szia
A M betűs az újabb úgy tudom.
Fülest eddig egyszer használtam, egy ócska régi nokia fülest dugtam a JACK foglalatba, nekem megfelelt, bár csak rádiót hallgattam vele.
-
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen teló vásárlását.
Két kérdésem van hirtelen.
Az egyik, hogy melyik az újabb verzió amelyik homlokán egy M betű van vagy a Mizu... ?
Továbbá milyen a fülhallgató csatlakozója? Minőség hangerő terén?
Előre is köszi
-
nagyzém
újonc
Segítséget kérek! A képernyő zár alkalmazásnál csak a minta,pin-kód,jelszó lehetőségek aktivak.A nincs,a csúsztatás,arcalapú feloldás,hangkiolgás -nem aktívak.Hogy tehetem ezeket aktívá,illetve a képernyő zárat alap állapotba hozni?Előre is kössz.
-
laca1052
tag
Sziasztok . Eddig jól működő D500 som ma reggelre be mondta az unalmast ébresztem a telefont és látom hogy a kijelzője vibrál és be van csíkozódva kikapcsolni nem lehet aksi le bekapcsol ugyan az olyan mintha leeset volna, pedig nem, hacsak a szellemek éjszaka nem szórakoztak vele ez szerviz lesz kíváncsi leszek mit mondanak rá, úgy érzem kijelző csere.Kb menyi időt vesz igénybe? valaki meg tudná mondani.
-
Yandelus
tag
sziasztok, egyik barátnőm ma vett egy ilyen telefont, de nem tudja bekapcsolni.
Ahogy benyomja villan egyet kettőt a készülék és ennyi.
A telefon fel van töltve, feltették töltőre, így is ugyan ez a helyzet.
Valakinek van valami ötlete, vagy mi a teendő ilyenkor? egyből szerviz? -
laca1052
tag
Úgy néz ki,nincs panasz a D500-ra nekem mükszik rendesen,az M500-as topik jobban pörög várom a frissítést amit a Navon meg ígért,a Facebook-on
-
asztilaca
csendes tag
Úgy látom, mindenkinek jól muszikál a telefonja!
-
laca1052
tag
Nem vitatkozni akarok veled ,de tüzetesen olvasd el... Maga a program nem " task killer"
"Az alkalmazások cache fájljai ideiglenes fájlok, melyeket az alkalmazások hoznak létre futásuk közben. Például amikor a böngészõ megnyit egy lapot, a rajta levõ képeket cache fájlokba menti. Ezeknek már nincs haszna, mikor a böngészõt bezárjuk, ezért kell egy rendszereszköz amely kitisztítja a régi cache fájlokat. Érdemes a cache-t gyakran tisztítani, mert tárhelyet takarít meg és a telefon mûködését is gyorsítja."
googlezés után nézd meg hogy a böngésződbe menyi cache fáj lesz. Amúgy nemvita téma bocs az off ért
ez a kép egy böngészés után készült. -
laca1052
tag
Sziasztok. ide linkelek egy oldalt amin nagyon sokk hasznos információ van az android-ról ,érdemes olvasgatni
Főleg a "kezdő" androidosoknak, ha kevés a RAM, a telefonon, én ezt a kis alkalmazást használom,és nekem bevált.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bazinga.cacheclean
http://androbit.net/articles/142/az_android_memoriakezelese.html
-
Toszmosz
újonc
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban (D500)
Gyorsan elhadarom őket
-Van a kamerájában bármilyen fókusz?
-Makro, SuperMakro, vagy ilyesmi felvételekre képes?
-Ha most vásárolnám akkor ha minden igaz a gyári 4.4.2 -es KitKat ROM lenne rajta
-Ha most vásárolnám akkor új mizu felirat lenne rajta nem? Úgy láttam hogy az új csak egy sima M betű, ami hatalmas előrelépés, mert valjuk be, kicsit hülyén nézett ki az a Mizu felirat.
-Én gitározok, szóval a mikrofon elég fontos lenne. Mármint olyan téren hogy a gStrings működjön és legalább olyan alapszinten be lehessen szerencsétlent hangolni. Valakinek erről nincs tapasztalata?
-Egy átlagos, értem úgy hogy félóránként időt nézek rajta, óránként b***gatom (Bocsi a kifejezésért) egy picit, mondjuk 5 percet, napi legalább 5 órát megy rajta zene, kb. így mennyi időt bír ki az akku?
-Úgy hallottam hogy még fülhallgatóval is elég ratyi a hangzása a telefonnak, valakinek erről nincs véleménye?
-Alap Androidos zenelejátszó van rajta? Ha az akkor a hangszínválasztás az listaszerű, vagy kapunk egy alap 5sávos EQ-t?
-Mennyire ütésálló? Olyanra gondolok hogy derékmagasságból kiejteném akkor betörne, vagy kutya baja se lenne?
-Nekem anno volt egy tabletem, ami a Concorde Tab ROKEE -ra hallgatott (nehogy ilyet vásároljatok!). Tönkrement egyszer az USB dugasza, elküldtük szervízbe, vissza is jött immáron 4.4.2 -es Androiddal. Ezek után olyan szép, gyors lett. Nem is volt fogható a Jelly Beanhoz. Ennél a telefonnál is ilyen a Kitkat?Köszi a válaszokat előre is!
-
trebronX
újonc
A készüléket augusztus 12-én vásároltam. Eddig nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Nem igazán használok extra dolgokat, így nincs szükségem 100000Ft-os mega-tudású telefonra, mert azok is fél év múlva elavultnak fognak számítani, és úgyanúgy tönre mehetnek, mint ez! Amit használok, ahhoz ez a telefon bőven elég!
De a root jogosultság az kellene!!! -
trebronX
újonc
Sziasztok!
Sikerült valakinek root-olnia a készüléket? Már sok programot próbáltam, de nem sikerült egyikkel sem!
Az én D500-asom android verziója: 4.4.2,
alapsáv verziója: MOLY.WR8.W1315.MD.WG.MP.V43.P1,2014/07/02 19:59,
Kernel verziója: 3.4.67,
Build-szám: ALPS.KK1.MP7.V1,
Egyéni build verzió: Z26_W2_KK_A_H1.01_V04_EUROPE -
svabkitti
újonc
Hát úgy, hogy leteszem a kezemből, es amikor par perc mulva oldanam fel, ki
van kapcsolva... nem ertem mitol lehet :/ -
svabkitti
újonc
Ja és még annyi, hogy ha nem nyúlok hozzá pár percig, magától kikapcsol...az miért van?
-
svabkitti
újonc
Sziasztok! én tegnap vettem meg ezt a telefont, eddig minden jó, és tetszik is, csak egy problémám van... az akksija..:/ egy napot sem bír ki....nálatok mi a helyzet vele?
-
laca1052
tag
válasz
KamikazeHun #27 üzenetére
Szia. Az amit írsz igaz is meg nem is, mert ha újra indítom a telefont akkor a ram nálam is 210 de egy idö után vissza megy 140re én is le tiltottam alkalmazásokat de a háttérben futó alkalmazást egyre állítottam így értem el hogy a szabad ram 140 és 160 között mozog. Whatsapp, Facebook ezeket csak le állítottam.A képeden meg nem a futó hanem a tárolt állapot van.
-
KamikazeHun
csendes tag
Lelőttem minden vacak alkalmazást az előbb általatok is említett menüpontban, + kb negyed órával előtte adtam a telónak egy restartot. Most kb 100-180MB szabad helyet ír, mikor hogy van kedve. Mondjuk se Viber, se Whatsapp, se Facebook, semmi ilyesmi nincs rajta (böngészőből úgyis meg tudom nézni, ha annyira kell). Csak időkép alkalmazás és óra widget van az asztalra kitéve, és Battery Doctor + Watchdog futnak a háttérben a Google szokásos cuccai mellett.
-
asztilaca
csendes tag
válasz
KamikazeHun #24 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy érted el....taníts mester!!!!!
-
Twist25
tag
válasz
KamikazeHun #24 üzenetére
Hát, nekem ez tökéletes lenne, ha a max 32 Mb helyett ezt a 202-t el tudnám érni
-
KamikazeHun
csendes tag
nekem most ennyi rajta a szabad RAM a felesleges appok törlése és tiltása után, nem tudom h ez így kbre jónak mondható-e. Nem veszem észre hogy lassú lenne, egyedül a 3Ds játékok jó részével gyűlik meg a baja.
-
Twist25
tag
válasz
asztilaca #20 üzenetére
Valóban, rendszerint amikor benézek a futó alkalmazások közé 24~32 Mb szabad memória van. A telefon meg persze olyan sebességgel reagál bármire, mint egy reumás csiga. Olyan alkalmazások futnak, amiket még sosem indítottam a telefonon (Viber, WhatsApp, AndroidWeather), persze le lehet őket törölni is (már amelyiket), de az OTA frissítés valamiért rendszeresen megreklamálja a hiányukat. Most próbálom valami alkalmazást levadászni, ami kilövi őket a fenébe, de eddig nem találtam olyat, ami rootolás nélkül boldogulna a szervíz alkalmazásokkal.
-
asztilaca
csendes tag
válasz
KamikazeHun #19 üzenetére
Szia
Én is megfigyeltem, hogy néha a telefon egy kicsit túlválalja magát memóriailag. Ez engem is bosszant, mert pl alapjáraton is elhasználja a memória kb 70-80% Hiába kapcsolóm ki az appok nagy részét. Szóval szerintem ott is ez lesz a gond. Bár mintha azt figyeltem volna meg, hogy ha nincs benne sd kártya, akkor kevesebbet zabál. Bár lehet csak beképzelem.....
-
KamikazeHun
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen telóm kb 2 hete, nagyrészt remekül megy, azonban kipróbáltam pár játékot, azok egy része nem fut rendesen. Az alábbiakat néztem, bár nagyon nem tudom, hogy a gépigényükkel van a gond, vagy nálam lenne valami? LogCat-al próbáltam nézni, semmi nyomot nem hagynak maguk után. Battery Doctor szerint akku hőfoka egy-egy ilyen kilépés után 30-32 fok, tehát nem hinném hogy túlmelegedés lenne. Android verziója szerintem az ami gyárilag is rajta volt, T26_W2_A_H1.01_V04_EUROPE
A játékok a belső tárhely "SD kártya" nevű, kb 4 GB-os részén voltak próbálva.Heroes of Order and Chaos - ha PvP-t akarok játszani másokkal akkor betöltés végén crashel, ha solo-ban akkor kb 1-2 percig bírja, majd szintén kilép az android desktopra szó nélkül
GTA: San Andreas (tudom, hogy elvileg ennek 1 GB RAM kéne, de elindulni elindul, google play szerint is kompatibilis, de néhány perc után kilép)
Final Fantasy VI - kb fél óra játék után kilép, aztán megint bírja tovább kb ugyaneddig
PSP emulátor + Final Fantasy Tactics: első jelenet végén rendre kilép, azonban nem tudom hogy emulátor hiba-e vagy más. (fórumuk szerint ennél gyengébb telókon is vígan elfutkos)
Ebben a telefonban ezekhez kevés lenne a RAM, azért lépked ki, vagy valami más lenne a hiba? -
asztilaca
csendes tag
Hali
Nem kell külön program hozzá!
Menü=>Személyek=>van felül egy olyan ikon, ahol csak egy fejecske van=>jobb sarok lent egy kis fejecske és egy "+" jel=>kiválasztod, hogy hová akarod menteni a nevet=>kitöltöd az adatokat majd a felső sorban a "Kész"-re bököl
Ha így csinálod szerintem működnie kell!
-
NoFate
csendes tag
Sziasztok.
Miért nem tudok menteni telefonszámot??? Több programmal is próbáltam de semmi eredmény. Lehet én csinálok valamit rosszul.
Előre is köszönöm a segítséget -
asztilaca
csendes tag
Szerintem nincs benne LED
De szerintem ez csak bosszantó hiányosság! -
ozakila
tag
Egy Barátom ma vett egy D500-at,az új Mizu logó és Kit-Kat van már rajta,így talán nemsokára kijön a frissítés a régebbi D500-ra is.
-
asztilaca
csendes tag
Na ez engem is érdekelne....mert ezt én is hiányosságnak érzem!
-
Twist25
tag
Sziasztok!
Magam egy M500 tulaj vagyok, és a feleségemnek vettünk egy D500-at.
Nem tudom, hogy hiba, beállítás, vagy pedig nem létező opció az oka, de a D500-ason nem villog/világít az értesítő led sms, e-mail vagy bármi egyéb eseménynél. -
asztilaca
csendes tag
Köszi a topicot!
Olyan kérdésem lenne, hogy honnan tudom, hogy rootolt a telóm, valamint, hogy az ezzel a kóddal (*#*#2584560#*#*) elérhető menüben érdemes e valamit állítgatni?
Ja...és csak nekem kínlódik ez a fórum? Alig tudok kommentelni!
-
pezoka
csendes tag
Sziasztok! 3 napja van meg az M500-asom. Minden frissítés, v14, stb... lefutott. belekerült a sim, és.... van úgy, hogy hívás közben kikapcsol a teló, illetve olyan is volt, hogy csak feküdt az asztalon, senki nem nyúlt hozzá, és kikapcsolt... nem volt lemerülve, nincsenek rajta mindenféle appok... Tipp?
-
edem96
senior tag
Sziasztok!
Láttam az M500 topikjában, hogy többen vannak itt D500 tulajok is, így gondoltam hogy biztos ne legyen keveredés, ezért nyitok egy ilyen topikot. Aki tud pontos infokat a készülékről az kérem ide illessze be azokat, illetve itt megtudjátok tárgyalni az esetleges gondokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest