Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jhonny85

csendes tag

válasz gmanus #146 üzenetére

Elképzelhető h egy kis pénz áll a házhoz :D .
    Uh már ebben is gondolkodom. Vélemény? Igazi NAS táp, nem? :) .

Most még az is fenn áll h ez a táp lesz, saját készítésű házba.
    vagy
    Abba a bizonyos régi házamba lesz egy hagyományos táp.

A saját készítésű úgy nézne ki h;

-Legalul az alaplap természetesen fektetve, I/O rész felett a táp kép róla . Ez úgy nagyjából 20x17 cm (itx alaplap 17x17 cm, ha jól tudom a szabványt). Magasságra a elméletileg a táp a nagyobb. alaplap cpu hűtőstől memóriástól csatlakozókkal 6-7 cm lehet. De 1-2cm plusz még nyugodtan számolható

-A vinyók pedig felettük lennének állítva, csatikkal felfelé. 2 oszlopban 5 ösével erről is kép . Rögzítésük pedig a vinyók mindkét oldalán 2-2 alu csíkkal lenne nagyjából így . Egy vinyó 2,5x10x14,5 cm. köztük hagynék mondjuk 0,5cm légrést. Dupla oszlop miatt 20cm széles (egyezik alaplap + táppal :) ). 15 cm mély és 16 cm (vagy 17 cm, csatlakozóktól függően) magas. 3 darab 14cm-s venti hűtené a cuccost. 2 szívna be két oldalról egy pedig a tetején fújna. Így meglenne a belső túlnyomás a por ellen is. Az alaplap kemény 16 wattját is elszívná, meg a vinyókat is hűtené, reményeim szerint.

-A két port multipler pedig a 24pines csatlakozó felett lenne.

Tehát az egész elférne bő számolással (h a kábelek és ventik is jól elférjenek) egy 25x25x25 cm-s kocka házban. Lenne egy saját kis borg kockám :D . Asziem meg találtam a külső dizájnt is :DDD .

huh, szép rövid lett, remélem nem hagytam ki semmit :)) .
    Asziem viszlát régi ház :DD .

Új hozzászólás Aktív témák