Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Henryk

aktív tag

válasz L3zl13 #211 üzenetére

Vírust még nem láttam Vista óta, ha jól emlékszem a 6000-es béta kijövetelekor döntöttem úgy, hogy feldobok egyet az XP mellé tesztelni. A tesztelés vége az lett hogy töröltem az XP-t, majd a Win 7 RC megjelenésénél át is álltam rá a Vistáról. (sokan szidták, de szerintem ott sem a programmal volt a gond, hanem a támogatás/driverek hiányával, én az nvidia kartyammal szívtam sokat anno crysis alatt, azóta is ATI-t használok)
    Ennek már jópár éve, eleinte még volt külön tűzfal meg vírusirtó, kémprogramirtó, az XP-s időszak megszokásai miatt, ahol 2-3 havonta reinstall volt, mert minden szart összeszedett a netről amit csak lehetett, szinte nonstop villogott valamilyen reklám, popup a háttérben.
    Most már ott tartok, hogy semmi ilyen védelmi cucc nem fut, és az első telepítés van fent ami még a megjelenésekor lett feltéve, pár hetente azért végigfuttatok egy alapos keresést, de minden oké, lassulás az SSD-nek köszönhetően azóta sincs.
    Még az nem derült ki, hogy tényleg a Win ilyen fasza, vagy a routerem dolgozik jól. :D

Persze nem mondom hogy nem lehet feltörni, aki elszánt még a NASA-hoz is bejut, de tőlem ugyan mi kellene nekik.. zene, film, esetleg játékok? :D

Új hozzászólás Aktív témák