Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Vírust még nem láttam Vista óta, ha jól emlékszem a 6000-es béta kijövetelekor döntöttem úgy, hogy feldobok egyet az XP mellé tesztelni. A tesztelés vége az lett hogy töröltem az XP-t, majd a Win 7 RC megjelenésénél át is álltam rá a Vistáról. (sokan szidták, de szerintem ott sem a programmal volt a gond, hanem a támogatás/driverek hiányával, én az nvidia kartyammal szívtam sokat anno crysis alatt, azóta is ATI-t használok)
Ennek már jópár éve, eleinte még volt külön tűzfal meg vírusirtó, kémprogramirtó, az XP-s időszak megszokásai miatt, ahol 2-3 havonta reinstall volt, mert minden szart összeszedett a netről amit csak lehetett, szinte nonstop villogott valamilyen reklám, popup a háttérben.
Most már ott tartok, hogy semmi ilyen védelmi cucc nem fut, és az első telepítés van fent ami még a megjelenésekor lett feltéve, pár hetente azért végigfuttatok egy alapos keresést, de minden oké, lassulás az SSD-nek köszönhetően azóta sincs.
Még az nem derült ki, hogy tényleg a Win ilyen fasza, vagy a routerem dolgozik jól.Persze nem mondom hogy nem lehet feltörni, aki elszánt még a NASA-hoz is bejut, de tőlem ugyan mi kellene nekik.. zene, film, esetleg játékok?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest