- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinnerB0Y
senior tag
Srácok, az Aladinn 15k körül mozgó pipái már rozsdamentesek?
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
predator00 #3915 üzenetére
régebben volt cocobrico szenem, de a mobilitás fontos volt. A bamboochat terveztem kipróbálni.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Mika1227 #3912 üzenetére
Hát most jelenleg van egy NDB os noname dohány és a tegnap esti Al-Masha. Ezzel régebben nagyon sok jó tapasztalatom volt. Most a tömésem gyönyörű, de mindig szénné ég. Ha pedig adom neki a dupla réteget akkor az meg megöli a füstöt és az ízt is. A tegnap esti kompromisszum az a füstje kevés volt, de az íze nagyjából okés. Az a baj, hogy csak picike 30 as szenem van (three king) a Vortex re. Ebből a 2 darab soknak bizonyult.
A dupla fólia 2 szén és hőtartó kombó jó lenne?
Más: Hol tudok venni még dohányt a nemzetin kívül?
Olvastam a President Vizipipa oldalán, hogy náluk lehet kapni a trafik törvény után is. Elvileg a jó márkákból mint Al-Sultan, Nakhla Mizo, Al-Waha. Viszont nekem ez közel 150 km csak oda. -
WinnerB0Y
senior tag
Sziasztok. Már nagyon sok helyen olvastam utána, de mindig ugyan ott tartok.
Valahogy soha nincs elég füst és erős égett kaparó íze van minden dohánynak 5 perc után. 3 éve nem tudok rájönni hogy miért. Van mikir nem. Viszont mostanában nem jó egyik pipázás sem.
Lehet a dohányboltban vett noname dohány miatt lehet.
Eddig azt hittem a pipa volt az oka. Viszont beújítottam egy nagy 70cm es Aladin Amirát t. Mindig kör alakúra vágott vizipipa fóliát használok. Vortek kerámiám van. Help me. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest