-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Kell a ruhavásárláshoz mázli is.
Bevallottan a legolcsóbb kabátot kerestem anno sok éve (<20k), és vagy hat évig használtam. Most is megvan, hibátlan, tépőzárak vannak felbolyhosodva csak. Másodiknak is ugyanazt a gyártót választottam, most is pár éve használom (17k), még mindig jó. Nagy esőben beázik. A márkás is, max később
Kesztyű dettó - ugyanaz a gyártó mint a kabát, legolcsóbb vékony bőrkesztyű (~6k) 10 foktól fölfelé jó vagyok, nem szakad, nem rojtos, pedig vagy négy éve használom. Kicsit kitágult a tépőzár "visszaforduló" része csuklóban, ezért nem tudom szorosra venni, de ennek javítása is csak lustaság kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged