- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félbehajtva is hatalmas lesz az iPad Fold
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nem tűnik annyira rossz monitornak (ugyanannyi a DPI mint 24" FHD-nál), majd a független tesztek elárulják, milyen minőségű VA-panelt és elektronikát használtak Samsungék. Mondjuk a magasságállítás még beleférhetett volna, bár VESA-mount adott. A magyarországi ára döntő lesz.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Feri1984
tag
Szerintem sokan például a windows tálcától félnek amit ugyan belehet állítani hogy elrejtse de én sem úgy használom.
Vagy játékoknál a HUD,mivel azok általában fixen vannak megjelenítve.
Ennek ellenére semmi gond nincs (saját tapasztalat,vélemény).Viszont olyat én is láttam saját szememmel,hogy kolléga annyit játszott a mobilos cod-dal
hogy az amoled samsung mobiljába beleéget egy-két dolog.[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Semmi nem lesz. Monitorként használva folyamatosan változik a kép így nem tud beleégni. C1 van, nézegetem de semmi. Az is igaz hogy óránként-kétóránként játékot váltunk rajta.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ugyanígy vagyok a 22 vagy 18,5 hüvelykes, 144/165/240 Hz-es történettel, 9-10 ms-os valós input laggal és jó blur reductionnel. TN is lazán jó. Ha ez sehogy, akkor legalább egy 25 hüvelykes, 21:9-es darab, ugyanilyen paraméterekkel.
Szerintem a tiéd előbb jön.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
anulu
félisten
előző szériás G5-ből (144Hz max) van itthon 3db, teljesen jól teszik a dolgukat. az ívelés miatt meg még jól is néznek ki egymás mellett.
annyi volt a bajom velük, hogy a talp hulladék, nem lehet normálisan egymáshoz állítani több darabot. úgyhogy azokat lecseréltem.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
-
tibaimp
nagyúr
Én is ide tartozom/tartoztam!
Épp mostanában ügyködök azon, hogy leválasszam a TV-t a rendszerről és inkább építek egy különálló HTPC-t, így viszont felmerült a 34 colon a 21:9 OLED is. OK, hogy nem ez az árkategória, de amit kinéztem "sima" 16:9-es UHD 32 col, az is kb. annyiba kerülne....szóval megy a matekozás rendesen a fejemben...A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
miresz
veterán
Hát igen, arról már nem is beszélve, hogy fehér legyen.... Jelenleg [Samsung M8] -at használok. Külsőre tökéletes meg a színei is tetszenek ,de egy 144 vagy 165Hz-nek nagyon örülnék. ( Ja meg ne legyen smart.)
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Pff, ezredik QHD.
Évek óta várom (s úgy tudom, ezzel nem vagyok egyedül), hogy valaki csináljon egy 32", sík, UHD, 60+Hz-es, közel színhelyesre kalibrálható monitort, megfizethető áron (~200k alatt) - azt bezzeg nem csinál senki.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest