Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Nem tűnik annyira rossz monitornak (ugyanannyi a DPI mint 24" FHD-nál), majd a független tesztek elárulják, milyen minőségű VA-panelt és elektronikát használtak Samsungék. Mondjuk a magasságállítás még beleférhetett volna, bár VESA-mount adott. A magyarországi ára döntő lesz.
-
Feri1984
tag
Szerintem sokan például a windows tálcától félnek amit ugyan belehet állítani hogy elrejtse de én sem úgy használom.
Vagy játékoknál a HUD,mivel azok általában fixen vannak megjelenítve.
Ennek ellenére semmi gond nincs (saját tapasztalat,vélemény).Viszont olyat én is láttam saját szememmel,hogy kolléga annyit játszott a mobilos cod-dal
hogy az amoled samsung mobiljába beleéget egy-két dolog. -
-
-
anulu
félisten
előző szériás G5-ből (144Hz max) van itthon 3db, teljesen jól teszik a dolgukat. az ívelés miatt meg még jól is néznek ki egymás mellett.
annyi volt a bajom velük, hogy a talp hulladék, nem lehet normálisan egymáshoz állítani több darabot. úgyhogy azokat lecseréltem.
-
törölt tag
-
tibaimp
nagyúr
Én is ide tartozom/tartoztam!
Épp mostanában ügyködök azon, hogy leválasszam a TV-t a rendszerről és inkább építek egy különálló HTPC-t, így viszont felmerült a 34 colon a 21:9 OLED is. OK, hogy nem ez az árkategória, de amit kinéztem "sima" 16:9-es UHD 32 col, az is kb. annyiba kerülne....szóval megy a matekozás rendesen a fejemben... -
miresz
veterán
Hát igen, arról már nem is beszélve, hogy fehér legyen.... Jelenleg [Samsung M8] -at használok. Külsőre tökéletes meg a színei is tetszenek ,de egy 144 vagy 165Hz-nek nagyon örülnék. ( Ja meg ne legyen smart.)
-
.mf
veterán
Pff, ezredik QHD.
Évek óta várom (s úgy tudom, ezzel nem vagyok egyedül), hogy valaki csináljon egy 32", sík, UHD, 60+Hz-es, közel színhelyesre kalibrálható monitort, megfizethető áron (~200k alatt) - azt bezzeg nem csinál senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 81,3 cm-es képátlójú, 1440p-s típus a megfizethetőbb megoldásokat tömörítő halmazba jött.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hővezető paszták
- Milyen routert?
- Nyomtató topik
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.