Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Üdv!
A voda weboldalán fel van tüntetve, új előfizetés kötése esetén:
"Elképzelhető, hogy a szerződés kötése előtt előleg befizetésére kérünk"
Ez mitől függ, hogy kérnek-e vagy sem? Ha mégis kérnek, akkor ez nagyságrendileg milyen összeg?X
-
patex1983
őstag
válasz mukibuci #26005 üzenetére
Köszönöm!
Ez amúgy kicsit pofátlan dolog szerintem...Matrix3 tarifával akarunk Nokia Lumia 520-at venni, az asszonynak is, meg nekem is, ahol a készülék 1 Ft, a havidíj meg 6780 Ft. Akkor miért fizetnék még plusz 9rugót, gondolom 2X, két előfizetés esetén...
Majd felhívom őket, de ha tényleg kérnek előleget, akkor szerintem buknak két előfizetőt.X
-
patex1983
őstag
válasz mukibuci #26007 üzenetére
Nem erről van szó, hanem arról, hogy két előfizetés esetén ez már minimum 18 ezer Ft. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol elmondták, hogy ezt egy rendszer bírálja el, hogy mennyit kell csengetni, egy csomó kritérium alapján és azt mondta, hogy valószínű, hogy nekünk nem 9ezer Ft lesz, hanem több. Előfizetésenként.
Szóval ez így bukta, mindegy ha megveszem függetlenül a készüléket és nem kell ilyenekkel szarakodni...X
-
patex1983
őstag
válasz mukibuci #26013 üzenetére
Nem szidtam én senkit, főleg nem az anyját, csak nem értem miért kell ez és ezt miért nem reklámozzák olyan nagy hévvel, mint azt, hogy 1 Ft a készülék... Nekem nagyon sok éve volt utoljára előfizetésem, még az akkori P GSM-nél, azóta feltöltős vagyok. Abban az időben még nem volt divat kauciót kérni.
Délután bemegyünk azért egy üzletbe és megnézzük, mennyi lenne az annyi.
A független készülék vásárlást meg azért hoztam fel, mert ott nem kell b.szakodni semmivel. Megveszed, kifizeted, kész.
X
-
patex1983
őstag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy tegnap voltam benn a Vodánál, tarifacsomagot váltottam. Havidíjas előfizetésről beszélünk, ha ez számít.
Na, azóta nincs 4G mobilnetem, csak 3G...
A készülék, a sim-kártya, a beállítások, minden ugyanaz maradt. Ugyannaban a városban élek, mint tegnapelőtt... Már próbáltam újraindítani a telót vagy 6X, hátha le-fel jelentkezésnél magához tér, de nem.
Ma próbáltam elérni a Voda ügyfélszolgáltatot telefonon, de 25 perc várakozás után feladtam....
Van valakinek ötlet, hogy mi lehet a nyűg?X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
Nekem az nem tiszta ebben az XXL mobilnet csomagban, hogy ha ezt a sim kártyát telefonban használom, akkor tudnak hívni ezen a számon?
Illetve én tudok hívást, sms-t indítani erről? Ha igen, annak mennyi a díja?X
-
-
patex1983
őstag
válasz cris78 #75625 üzenetére
Pfffff.....
Fogyasztóvedelem. Simán. Ne hülyéskedjünk már....
Nem tudom, hogy más ellenőrző szervük van-e a mobilszolgáltatóknak, de én addig keresném, míg meg nem találom.... és persze nem fizetnék egy számlát sem addig, amíg azt nem számlázzák, amire ténylegesen van szerződésem.X
-
patex1983
őstag
válasz 4Grider #75627 üzenetére
Hogy érted, hogy ingyen?
Az NMHH-nak nem az (is) a feladata, hogy fogadja az ügyfelek panaszait és felszólítsa a szolgáltatót hivatalosan, ha jogellenességet tapasztal? Valamint ha ennek nem tesz eleget a szolgáltató, akkor bírságol?Ha ennek költsége van, az meg nehogy már a fogyasztót terhelje, ha bebizonyosodik, hogy a szolgáltató jogellenesen jár el.... P
Márpedig az, hogy olyan terméket számláz ki, ami nincs, az szerintem jogellenes eljárás a fogyasztóval szemben. Én laikusként legalábbis ezt gondolom...X
-
patex1983
őstag
Ha már ennyire a vowifi a téma:
Valaki mondja már meg, miért annyira fontos/jó dolog ez?
Értem én, hogy ha van wifi kapcsolat, akkor azon keresztül tudsz hívásokat bonyolítani.... De ennek mi értelme/haszna/előnye van mondjuk egy volte hívással szemben?X
-
patex1983
őstag
Tudsz mondani olyat helyet, ahol egyáltalán nincs mobil térerő, tehát nem tudsz telefonálni, de van wifi?
Oké, nyilván lehetnek ilyen területek, de az, hogy ilyen helyen tartózkodj és szükséges legyen, hogy elérhető légy mobilon, szerintem csak egy kis rétegét érintheti a mobiltelefon előfizetőknek.
Ja, és ez le ne maradjon:
X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
válasz Marcsello31 #75732 üzenetére
Telefon, Samsung S21FE.
Annyi rafkóság azért van a dologban, hogy ez szabad ég alatt volt, nem zárt térben
Idebenn olyan 40-70 Mb/s-t mértem eddig.X
-
patex1983
őstag
Na, mostmár eléggé publikus lett az XXL díjcsomag....
[link]X
-
patex1983
őstag
válasz fredike2020 #76090 üzenetére
Nem tudom mit hiszel egy szolgáltató ügyfélszolgálatának működéséről, de ha józan paraszti ésszel belegondolsz a történtekbe, akkor rájössz, hogy ha kiesik egy nagyobb körzet és mindenki egyszerre akarja elérni az ügyfélszolgálatot, ahol van X számú ügyintéző, akkor nem létezik olyan (sehol), hogy neked egyből felkapja valaki a telefont, mert minden ügyintéző folyamatosan hívásban van.
Ez ennyi.X
-
patex1983
őstag
Használhatod a telefont hotspot-ként, valószínűleg még gyorsabb is lenne vele a net, mint azzal a noname router-nek nevezett izével, viszont a telefon akksiját rövid időn belül degradálná, mivel a megosztás meríti jócskán és sűrűn kellene tölteni.
Javasolt hozzá egy normális router-t venni, ha hosszútávon ezt akarod otthoni netként használni.X
-
patex1983
őstag
válasz dredjudge84 #79386 üzenetére
Hát nézd.... Rajta van a lakcímkártyán, hogy érvényességi idő: x, ami a 5 évre van a kezdő dátumtól.
Az, hogy jogilag utána automatikusan érvénybe lép az állandó lakcím, az lehet. De az is biztos, hogy nem az van a kártyán, hogy a tartózkodási hely érvényessége az x dátum.X
-
patex1983
őstag
-
patex1983
őstag
..... és szerintetek a zinternnettet (ezt a fórumot is) nem figyelik ugyanezekre a kulcsszavakra?
[ Szerkesztve ]
X
-
patex1983
őstag
válasz Marcsello31 #80144 üzenetére
Azért ne a fikciók világában éljünk.....
Már hívás sem kell hozzá.....csak egy szárnyas ló
X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DIGI internet
- Kompakt vízhűtés
- Mobilinternet
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8500G + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest