- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
dchard #86629 üzenetére
Egyáltalán nem politikai céllal történt, felőlem lehetnének marslakók is, ha ők viszik el a sávszélesség nagy részét. Sajnos egy ideje migránsok, vagy akár turisták, vagy mások fordulnak elő nagyobb számban. A lényeg, amit meg nem akarsz megérteni, hogy az előző díjcsomag olyan volt, amilyen, eléggé lassú, de használható, amikor ezen a helyen vagyok, nem is panaszkodtam rá, itt ez van. (Másik helyen, szerencsére van üvegszálas elérésem, a nagy dolgokkal ott tudok letölteni, bármit csinálni). Viszont egy hete, érdekes módon pont az XXL díjcsomag óta, van, hogy annyira belassul, ami előtte NEM volt. Lehet pont akkor mégis, amikor én nem voltam net közelben. Lassú volt előzőekben, olyan, amilyen. De olyan, hogy percekig, vagy ki tudja meddig, mert otthagyom a fenébe, egyáltalán mérhetetlen, használhatatlan, ez nekem új, szokatlan. Próbáltam a routert pakolgatni, lett is némileg jobb hely, ami után még nagyobb a kontraszt, hogy képes lukra futni teljesen. Antennát pedig ezért nem szeretnék ide, mert nem hinném, hogy sokat lendítene ezen a dolgon. A szerb kártya lehetne megoldás, de azt meg én nem szeretném, ha szerb hálózaton menne az a kevés adat, amit használok. Úgyhogy marad így, ahogy van, amikor itt vagyok ennyi jut, kész.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel találgatós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged