- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Infó azoknak aki esetleg váltáson törnék a fejüket, és okulások se rossz.
Alapfelállás céges 6 SIM, nem kapok számlát december óta, május 20 eljöttem tőlük, 2 mobil még függő a hűség végéig.
Ma kaptam egybe 4 számlát ami Bruttó 530e HUF, ez kb reális, már épp ki akartam fizetni egybe az egészet amikor belső hang, "telefonálj" előtte.
Azt mondják a vonal végén ha minden kifizetek, utána lehet kérni a függetlenítést ami telefonon is lehetséges, és pár nap alatt megvan mert már nem köt a hűségidő, mondom oké köszi, igaz hogy eljöttem de elvileg még nem járt le, ja, pill... beszélek a ....
pár perc múlva, mondja hogy ha kifizettek mindent, bemegyek egy vezérképviseletbe ahol is kérvényezhetem az idő előtti zár feloldást, amit pár HÉT alatt jóváhagynak, mondom oké köszi
majd pill, éppen ír vmit a kolléga ez ügybe...
mégse, mert amit most hirtelen megkaptam ( 5 HÉT UTÁN !!! ) az még nem minden, ezek csak az elmaradt havi számláim, az utolsó azért sok ( 330e ) mert abban vannak benne a hátra lévő havi törlesztők, DE ez még nem a végszámla, ha ezeket kifizetem akkor átkerülök a végelszámolási osztályra vagy a tököm tudja hova, akik kiállítják majd végre a kötbért + büntit + miért jöttem a világra és hozzátok VÉG számlát, ami ha megvan ( ÚJABB HETEK HÓNAPOK ?! ) na ha azt IS befizettem akkor tudom csak kérni a 2 db 400e papír nehezékem függetlenítését a fentebbi módon, várva majd még újabb heteket,
ekkor már se köpni nyelni nem tudva, rákérdeztem hogy ÖN szerint ez lehetséges hogy meglesz a NAGY átállás előtt, Ő ilyet nem tudhat / mondhat, de ( kimondom helyette hogy esélytelen ) nem valószínű.
ekkor elköszöntöm még mielőtt rajta töltöm ki a fásultságom és közöltem hogy majd Én is ilyen formában és hozzáállással fogom majd 1x vmikor befizetni
( ja a 4 számla 12-14 naponta kellene befizetni, a JÓ K..... A..... !!!!!!!!!!!!!! )
hát ennyi, itt tart a történetem, de szerintem lesznek itt még fordulatok a Reklám után,
már csak röhögök az egészen, ha nem velem történik tuti nem hiszem el ....coming soon
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Elite: Dangerous
- GTA VI
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest