Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz
Fecó88 #70070 üzenetére
Telekom az egyik 'áldozat', vizsgálják, mit is lehetne nálam? Direkt ezért vettem kártyát, hogy kipróbáljam, de még csak telefonban. Mire a huszadik alkalommal sikerült regisztrálnom, azt hittem megőszülök. Nincs a rendszerükben a lakcímem, ami a lakcím kártyamon is szerepel tizenéve, és valami felsőbb szakember kellett aki ezt megoldja (addig ugye off a kártya). De hát elege vacak a térerő, max H+, ami lassan nem is lesz nekik. A Yettel meg qrva jól hangzik, 500Gb/hó, csak közelben sincsen 4G nekik. Sokadik levél után, azt írták, hogy vigyem haza, próbáljam ki és ha nem jó, van 30 napom visszavinni. De hogy antenna, vagy más megoldás mi lenne? Az azonos szabvány szövegen kívül semmi, le vagyok passzolva, oldjam meg én. Szóval ezek után ne panaszkodjak a Vodafonera. 😔
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest