Hirdetés
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
baloghgabor #66899 üzenetére
Ez az utolsó.
-
Teal'C
veterán
Épp most frissül a my vodafon app.
-
prsq
aktív tag
Ez az egyetlen hír, amit találtam az egészről.
-
törölt tag
válasz
icecave #66872 üzenetére
Ez érdekes... lehet vmi központi hiba van?
"Valószínűleg elmaradt az adategyeztetés, bár arról értesítést küldtek volna, nem is egyszer magára a számra gondolom "
1. Nézd vissza pl emailen a legutóbbi adategyeztetésed, adj hozzá 1 évet és kb meg van az időpont.
2. Már nem küld feltétlenül az adott számra sms-t, mivel összevonták az egy előfizető alatt lévő számokat, a legrégebbire megy az sms - legalábbis, amikor adatot egyeztettem, az egyeztetéshez szükséges ellenőrző kód, már nem az egyeztetni kívánt számra jött... Bár belegondolva, ettől még tájékoztathatnak az adott számon, most is, az lenne a normális...
3. lehet hogy vmi központi hiba, nem te vagy az első akinek ilyen problémája van már 1 napon belül.
-
prsq
aktív tag
Az első hívásnál üdvözölt a Vodafone, mintha most vettem volna a simet, az érvényességi idő ki van tolva 2022. 11.02-re. És mintha hiányozna kb. 200 Ft az egyenlegből, de ez már nem is izgat.
Kíváncsi vagyok, lesz-e valami hivatalos hamufejreszórás...
-
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy feltöltős simkártyája, ami az én nevemen van. A mai naptól azt mondja, bármit csinál, azt írja ki a pin beírása után, hogy "A SIMkártya regisztrációja sikertelen". Ha felhívom a számot, akkor azt mondja be az automata, hogy ehhez a számhoz nincs előfizető hozzárendelve. Belépve a vodafone oldalán a "SIM beállítások" részen azt írja, nincs SIM kártyám.
Ezek alapján biztos, hogy letiltották, igaz? Valószínűleg elmaradt az adategyeztetés, bár arról értesítést küldtek volna, nem is egyszer magára a számra gondolom (édesanyám válltig állítja, hogy nem kapott semmilyen sms-t, de én nem hiszem el, szerintem csak nem volt elég figyelmes (még a régi rendszerhez szokott, amikor minden sms külön üzenet volt, és nem úgy, mint most, hogy az azonos számról érkezők össze vannak fűzve egy beszélgetésben).
-
törölt tag
Először is hívd fel az ügyfélszolgálatot, (biztonsági kód legyen meg - szerződésre van ráírva, ha azóta nem módosítottatok). És járjatok végére a dolognak (én elmesélném a történetet), utána. Lehet intézkedni, és esetleg az illetékest megkérni, hogy fáradjon el egy üzletbe...
Mást nem nagyon tudsz valószínüleg...
"Vagy ha nem fontos hogy a Vodánál maradjatok akkor számhordozást tudsz neki te is indítani online, akár a telekomhoz.."
Ha a számmal van gond, hogy létezik-e még, akkor nem ezzel kellene kezdeni/ kísérletezni. Meg valószínüleg ilyen esetben nem is lehet..."Írtam a Vodának is (miután félórát hiába vártam, hogy telefont felvegyenek), de eddig semmi."
Előbb utóbb felveszik, ha fontos úgyis kivárod... ha nem... akkor meg nyilván szarsz ráSőt itt vki olyasmit is írt korábban ,hogy akár kompenzációt is lehet kapni, ha ügyes vagy a nagyon hosszú várakozás esetén asszem vmi 1,5 órát írt itt vki.
De ha nem a te hibádból, történt vmi a számoddal, akkor szerintem amiatt mindenképp érdemes felvetni a kompenzáció kérdést, mert akkor reális esélyed lehet rá.
-
Nem egyedi ezek szerint: (másolom máshonnan a szöveget)
1 ismerősöm meséli, hogy látja nincs neki szolgáltatása (mobil feltöltős).
Bement a helyi boltba, és ott közölték, meg lett szüntetve (adategyeztetés megvolt), de semmi más infót nem kapott, nem tudják mi történt, majd telefonon (vagy emailen értesítik). Annyit még tud, hogy van rajta pénz, azt látták, de semmilyen infót nem kapott ezen kívül.
Ilyen dolog lehetséges hogy semmit se tudnak, tájékoztatást nem adnak, és megszüntetik a számát? (az agyam eldobom...) -
prsq
aktív tag
Segítség!
Ma reggelre kvázi megszűnt a prepaid előfizum.
"SIM kártya regisztrációja sikertelen", érvénytelen sim (több telefonban próbálva).
Jövő szeptemberig van feltöltve, 3e+ Ft van rajta, adategyeztetés megvolt májusban.Tegnap este kivettem a SIM-et, átraktam egy másik telefonba (azt kipróbálni), majd visszatettem, bekapcsoltam, semmi baj nem volt. Éjjelre ki szokott kapcsolva lenni, reggel benyomtam, a fenti hiba fogadott.
Ha megpróbálom felhívni, azt mondja, hogy a szám nincs hozzárendelve egy előfizetőhöz sem. (Vagyis úgy tűnik nem a SIM hibásodott meg.)
Súlyosbító tényező: a SIM anyósom nevén van (eleinte ő használta, aztán új mamatelefont kapott, ami csak single SIM, így ez hozzám került), aki tőlem pár száz kilométerre van, és elég valószínűtlen, hogy bemenjen a Vodához, lévén, hogy a Telekomos SIM-jével tizen+ év alatt sem fordult elő ilyen, nála ez totális bizalomvesztés. Ráadásul most már meghatalmazással sem lehet SIM-et cseréltetni.
Mi a f@sz ez? Miért? Mit lehet tenni?
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok.
remek,hogy megint nem tudok online telefonszámlát fizetni, szánalom ez a cég. -
törölt tag
válasz
atosan #66851 üzenetére
azt nem tudom (kap-e jutalékot vagy sem), de feltudod hívni azzal az aktiválatlan kártyával a vodát 1270 válaszd ki a megfelelő menüpontot, és aktiválják neked. kb 20 perc fél óra ez amíg végig hallgatod a sok szöveget stb....
a kártyát pedig online weboldalról is feltudod tölteni 2000 ft már egy éves érvényességi időt ad.
#66852) ish4d0w
igen üzletben 500 ft körül van a kártya, online ingyenes. máshol online sem ingyenes. -
atosan
veterán
Üdv,
Mivel munkahelyemen Vodafone van (többi szolgáltatónak néh van csak térereje), ezért arra gondoltam, hogy rendelek online egy feltöltő kártyát. Megérkezett, de aktiválni nem tudom, mert a személyim nem magyar. Irány a bolt. Ott közli velem az ügyintéző, hogy csak olyan kártyát tud aktiválni, amit tőle veszek 3500 forintért. Majd én feltöltöm ha beválik és nem kell a sikány wifit használnom melóban. Aszongya akkor nem tud segíteni. Ez tényleg így működne? Gyanítom abból nem kap jutalmat, ha az online 0 forintos kártyát aktiválja.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest