Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bul07

    nagyúr

    Maradtam a vodánál meggyőztek :DDD

    Bementem a helyi üzletbe hogy felmondom. Hölgyike elkezdte intézni, ekkor telefon a kézbe és hív valakit, annak elmondja hogy van egy lemondása. Beszélnek még pár szót majd kezembe nyomja a telefont hogy beszélni akarnak velem. Valami speciális ügyintéző van vonal másik végén és kérdez pár dolgot, hogy miért akarom felmondani stb.
    A végén mondja hogy van egy speciális ajánlata
    XL nettet 5970Ft-ért (7490Ft a rendes) vagy
    L nettet 4770Ft-ért (5490Ft a rendes)
    megköthetem.

    Ugye a terv az volt hogy felmondás és Telekom 8GB 3500Ft(lassítás lehetősége mellet)

    Elgondolkoztam hogy 1300Ft pluszért kapok +4GB nappalra és 100GB-ot éjszakára, de nagyon kell figyelni mert nincs lassítás, és ha nem tudom a Netinfo oldalon kikapcsolni a automatikus adat dolgot akkor az jól megszívathat.

    Ez amúgy még majd harc tárgya lesz ha tényleg nem engedi letiltani mert olyan nincs hogy egy plusz szolgáltatás kötelező

    És elfogadtam az ajánlatot L-es csomagra, maradok még 2évet(remélem a munkahelyem addig kitart), kaptam új 4G-s eszközt is(régi R206-os ment az apróra)

    Azért írtam le ilyen részletesen hátha másnak is jól jön és ki tud csikarni ilyen kedvezményt

    [ Szerkesztve ]

    ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák