Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
depzoo
tag
Erre valaki!? NAGYON sűrgős! köszönöm!
-
depzoo
tag
válasz
HANDO88 #3944 üzenetére
köszi.
találtam egy másik helyet ahol twin turbo pro-t lehet kapni asszem azt rendelek inkább. még egy kérdés ami piszkál: hallottam a lepotyogó ramsünikről, ezeket hogyan lehet kivédeni? valami madzaggal ha rásegítek kötözéssel az úgy kóser? és hallottam olyanokról is hogy a vrm vagy milyen modul (a feszültségszabályozó) túlmelegszik ezzel a hűtővel és a megoldás az hogy a gyári hűtőt csak részben szereljük le ezt el tudná valaki világosan mondani? fotók is jól jönnének ha van mert most először csinálok ilyet és nem vagyok egy nagy barkácsmester.köszi!
-
depzoo
tag
Sziasztok!
Bocsi hogy nem olvastam el az egész topikot, egy gyors kérdésem lenne az itteni bölcsekhez:
milyen vga hűtőt érdemes egy refi hd4850-re szerelni, hogy hidegebb legyen és sokkal halkabb? A refi hűtővel a mostani házamban terhelés alatt akár 100 fokosra is felmegy, már keresem az új házat is, de vga hűtőt is mindenképpen szeretnék. Egy ac twin turbo pro-t néztem ki magamnak de ahogy elnézem szinte sehol nem lehet kapni. (amúgy kb ilyen árban keresek)
válaszokat köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest