- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #3980 üzenetére
Lehet ezért a kedvencem a Bükk, mert kevesebben vannak, a Szalajka-völgy kivételével. De már a bükki parkolók is megtelnek, felkapott lett a túrázás. Bár lehet, hogy azért a Bükk itthon a kedvencem, mert talán a "Kövekről" a legjobb a panoráma az országban. Pl. a Prédikálószéket már megemésztette a tömeg
Ja, sajnos külföldön még rosszabb a helyzet.Medvehagyma: én szárítom, elmegy némi aroma, de mindenféle egyéb tartósító nélkül is évekig eláll.
-
Hi!King
őstag
válasz
t72killer #3970 üzenetére
Déli-Kárpátokat nem igazán ismerem (egyszer voltam a Retyezátban a Retyezát csúcson október végén, akkor ott olyan vénasszonyok nyara volt mint a Júliai-Alpokban gyakran van ugyanakkor), de Alpokban és a Tátrában jellemzően a zivatarok miatt tud necces lenni a június-július. Mert esik, szívás, de megolodod, de a villámlás elől sok helyen nem tudsz hová menekülni. Én egész évben túrázok, sőt a hosszú nyaralást gyakran júliusban tudjuk megoldani, szóval túrázok magashegységekben akkor is, csak nagyon oda kell figyelni az időjárás jelentéare, ha kockázatos, olyan útvonalat választani, ahol potenciálisan van menedék ha jön a vihar.
A másik, hogy júniusban még rengeteg hófoltra kell számítani a stájer hegyekben, legalább hómacskát ajánlott vinni akkor is, ha elvileg nem tűnik nehéz útvonalnak.
-
válasz
t72killer #3945 üzenetére
Majd légyszi írd meg mire jutottál!
Én Erdélyt eddig hanyagoltam, ha őszinte vagyok, akkor szívesebben megyek kulturáltabb területekre.
Bp.-ről 5-7 órás menetidővel nyugatra indulva is sok szép helyre el lehet jutni. A Szárkő-hg környékén van a Retyezát, ott a Bucura-tó. Igaz körbe kell menni, de itt van a maps alapján 1600m-en rendes parkoló kocsikkal:
[link] -
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #3501 üzenetére
A zokni hobbizni jó, komolyabban túrázni nem. A tapasztaltabbak alapból 2 pár cipővel mennek, hogy terep szerint váltani lehessen, ezekből a vízálló kotonokból van elég komoly talpbarázdával ellátott is, de ebben végig tolni egy túrát, instant izzadás.
Bakancs + félcipő kombóval emgyek én is mindenhova, ha nagy a víz akkor átkeléshez kukászsák, majd bakkancsban tovább, ha olyan a terep akkor félcipő. -
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #3495 üzenetére
Én is ezzel vagyok bajban, 5 nap norvég túra, amibe bele kellene férnie a DJI Mavic 3-nak 1db insta 360x3-nak insta360 1", még 1 gopro, és ha a telefont nem is nézzük mert az bírja 2 hétig,illene egy fűthető mellényt is estére, ha baj lenne.
ezt nem bírja ki egy sima powerbank. Főleg ha a hidegben "megmerül" azaz csak felét tudod kiszedni.
Táskás túra lesz? mert akkor jól nézd meg mennyíre lógmajd le útközben a cucc rólad.
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #3466 üzenetére
Ez szintetikus cérnával simán orvosolható. egy varrónő megoldja neked
Ha a fő anyag jó...lehet ő csak hibásat kapott.
A lámpa kár, hogy nem saválló, vagy rozsdamentes acél... ennyi pénzért... Kár érte, van itthon fagyálló, és rossz pálinka, jövőhéten kipróbálom azokkal is, Youtube shot videó-nak nem is lenne rossz
Mivel régebben volt erről szó !
CIPŐFŰZÉSI TECHNIKÁK: LINK -
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #3463 üzenetére
BRS-be találtam kínai koppintást nevetséges áron, MSR PocketRocket2 árával vetekszik, nem hiszem, hogy oylan rosszak lennének, bár a fúvóka, illetve kopó alkatrészek szintjén nem tudom miylen az ellátás.
Ezt vettem volna, ha nem jön szembe a másik.Ezekről a régi darabokról én is álmodoztam, de fellelhetetlenek, ha meg mégis lenne akkor arany árban.
-
Tamás9x
őstag
válasz
t72killer #3461 üzenetére
Remélhetőleg ezzel életem végéig, vagy amíg el nem hagyom le van tudva a dolog.
Van még 1 annak akitől vettem 45+ postába, ha valakit komolyan érdekel tudok adni elérhetőséget Debrecen helyileg.
Nagy valószínűsággel szinte mindenhol találok majd gázt, főleg, hogy már az összes verziójú palackhoz létezik átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest