Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
t72killer #3970 üzenetére
Déli-Kárpátokat nem igazán ismerem (egyszer voltam a Retyezátban a Retyezát csúcson október végén, akkor ott olyan vénasszonyok nyara volt mint a Júliai-Alpokban gyakran van ugyanakkor), de Alpokban és a Tátrában jellemzően a zivatarok miatt tud necces lenni a június-július. Mert esik, szívás, de megolodod, de a villámlás elől sok helyen nem tudsz hová menekülni. Én egész évben túrázok, sőt a hosszú nyaralást gyakran júliusban tudjuk megoldani, szóval túrázok magashegységekben akkor is, csak nagyon oda kell figyelni az időjárás jelentéare, ha kockázatos, olyan útvonalat választani, ahol potenciálisan van menedék ha jön a vihar.
A másik, hogy júniusban még rengeteg hófoltra kell számítani a stájer hegyekben, legalább hómacskát ajánlott vinni akkor is, ha elvileg nem tűnik nehéz útvonalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged