- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
#72042496 #574 üzenetére
Most hétvégén inkább a Budaörsi Kopárokat választottuk, túl monoton lett volna a Libegőzés. Egyébként monoton túra volt valamennyire az Óbudai körtúra is nemrég. Körülbelül a fele volt beton és a második fele szerintem nagyon unalmas volt. Ennek ellenére nem volt vele olyan nagy gond.
Ráckevei 40 lesz a következő nagy, erre már mentünk volna, csak akkor elmaradt az időjárás miatt. Én arra számítok, hogy szintén nagyon unalmas lesz (környéken Tököl ölelő, valamint Szigetszentmárton és környéke párszor be lett járva).Egyébként láttam, hogy régen valóban a Turul 192 körül volt, de idén "csak" 130-as a max táv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest