- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Én is csak azt tudom tanácsolni amit az előttem lévő kolléga.
Egy ismerősőddel cserélj ramokat. Te megnézed hogy az övé nem-e fagy a tiedbe, illetve nézzétek meg azt is hogy a te ramjaid hogy viselkednek az ő gépébe.
Én már jártam úgy hogy a nálam nem működő ramok azóta is lazán működnek más gépébe.A másik bibi ami nem tiszta nekem hogy VGA miért kap kevés áramot. Próbáld meg a külön ágra tenni a csatlakozót, illetve minden felesleges perifériáról húzd le a tápot.
Csak az alaplap kapjon áramot 20/24pin + az extra csati,VGA,HDD ami a rendszer van)
Ha így minden OK akkor egyesével dugd rá a többi cuccosra is a tápot, és mindegyik után nézd meg a hogy előjön-e az ablak. -
Calogero
addikt
Proci tesztelése:
Prime 95
Options/Torture Test, ott az In-place large FFT dolgoztatja legjobban a procit.- A, Small FTTs: FPU-t tesztel, számoltatja a procit.
- B, In-place large FTTs: a procit számoltatja, és a memóriákkal is használja, tehát a buszokat is teszteli. Ez melegíti a legjobban a proci, és ekkor zabálja a legtöbb áramot.
- C, Blend: főleg ramot tesztel, a proci gyakorlatilag szinte nem is számol, csak a memóriába írja be és olvassa ki az adatokat.Illetve még erre használható Orthos nevű program is.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
nVidia néha feldobja, hogy kevés a kraft a VGA-nak
A tápnak van 6 pines csatlakozózja? Vagy átalakítót használsz? Ha igen akkor ne 1 ágra rakd a két molex csatit, hanem két különböző ágon lévő molexre csatlakoztasd.
-
Calogero
addikt
memteszt86+-el is megnézted a memóriákat?
-
Calogero
addikt
Ez engem is érdekelne, mert most akarok +2 ugyanolyan modult venni ami már gépben van.
De ha csak szívás van vele akkor inkább másra költöm a pénzt. -
Calogero
addikt
Köszönöm fiúk, akkor a Geil lesz befutó
-
Calogero
addikt
Két memória közül kéne választanom
CSX 2x2GB DDR3 1333MHz
Geil Ultra 2x2GB DDR3 1333MHzAMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition + ASROCK M3A770DE pároshoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Tesla topik
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest