- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
válasz spleenszuru #62468 üzenetére
Azt elfelejtettem leírni, de persze.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Van egy asus tuf gaming b550 plus alaplapom és 2 db 8GB 3600MHZ DDR4 KINGSTON FURY BEAST ram-om (KF436C17BBK2/16). Próbálom dual channelbe használni őket, de valamiért nem megy, illetve nem tudom abba van-e. Annyi biztos az Aida azt írja igen valamint a sebessége is duplázódik mikor berakom a 2. Ramot is. A cpu-z viszont azt írja single-be van. Most akkor ez így jó dualba megy? Vapamint a sebessége is furcsa 3600 Mhz a RAM valójában pedig a programok közel sem írnak ennyit. Most valami nincs rendben vagy ez nem is a RAM frekvenciát írja? [kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Egy kérdés:
Szerintetek ez menne az alaplapomba Dual channelbe??
Alaplapom: Asus M2N-SLI Delux.
Mert megnéztem a leírását az alaplapnak van egy lista, hogy milyen ramok mennek bele Duálba és ez nem szerepel benne. Vagyis igen de az 1 Gigás változata.. Szerintetek menne vele?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kispotter
tag
válasz Kispotter #30060 üzenetére
Egyébként úgy lehetne nem hogy msot amradna ez a 2 külön egy gigás ram és akkor menne mellé a kittben lévő Kingsotn nem? Jobb lenen úgyis valamivel nem?
-
Kispotter
tag
válasz #65675776 #30039 üzenetére
Bocs a Kit-re gondoltam.. Szóval úgy gondoltam hogy most jobban járnék ha ez maradna így ahogy van és vennék egy kitben lévő 2*1 gigát vagy ezeket eladnám és akkor kitben lévő 2*2 gigát vennék vagy 2 db 2*1 gigát?
-
Kispotter
tag
Na sziasztok!
Most van a gépembe 2 DDR2-es 800 Mhz-s RAM az egyik Melco a másik Kingmax. A paraméterek meg adatok teljesen megegyeznek de nem mennek dualba. Most akarok venni egy csomagolásban lévő Kingsot RAM-okat és azokat szeretném dual channelben hajtani. Most szerintetek megéri eladni ebből a Kingmax meg Melco RAM-okat, és venni még egy csomagolásban lévő Kingstont, hogy azok is mehessenek dualban vagy nemér annyit az egész mert nem lenne gyorsabb annyival úgy..?Köszi előre is!!
Csabi!Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Külpolitika
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest