-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryPotter
őstag
válasz
Tibord #18056 üzenetére
Köszönöm! Az igazság az, hogy nem érzem lassúnak egyáltalán. Az "fsb" emelése: hát igen, szóba jön, de örülök, hogy a proci most 3 Ghz-en stabil, és úgy vagyok egy kicsit ezzel, hogy nyerő csapaton ne változtass. Tul. képpen a ramok az 1066-on szépen mennek, gondoltam elég ennyi is, azt se felejtsük, hogy az 1066 hivatalosan tuningnak számít, hiszen nem hivatalos érték, ha jól tudom.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tibord #10085 üzenetére
Saját tapasztalatból nem tudok táplálkozni, csak a tapasztalatot továbbadni.
Az a lényeg, hogy 2*2G gyorsabb, mint 4*1GB.
Ha úgyse fogod 900-on se járatni, akkor tök felesleges az 1066-os.
Egyébként valamennyivel gyorsabb, de a 4GB árából kapsz 2GB 1066-ot. Én is most töröm a fejem, hogy mire kellene cserélni a Ramokat. Vagy veszek 2*2GB 1066-ost egy vagyonért, vagy valami normális 800-asból szintén 2*2GB-t. Attól függ milyen prockó lesz mellette. E mellé már nem akarok bevásárolni még 2*1GB-t, pedig olcsóbb lenne.
A procin a helyedben még törném a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest