- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
Vindblom #56793 üzenetére
Annyit találtam, hogy mások is kérdezték ezt a lenovo honlapján, másik vassal kapcsolatban is. Válasz nuku.
Manual amit találtam, nem írt ilyen lehetőséget.
Úgyhogy részemről passz.
Mindenesetre ez az integrált ram ritka nagy szemétség.
Valami indiai muki vidijét láttam, leszedte az összes ram chipet, meg átpakolta a szükséges smd ellenállásokat is egy hőlégfúvóval..
Mondanám vidd be valami szervízbe, hátha bevállalják, de a helyzet sem olyan..
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest