- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tknof1871 #60951 üzenetére
Én nem tudok ilyen megoldásról, illetve szerintem igény se lenne rá otthoni felhasználók körében. Átlag felhasználás mellett mi szükség lenne erre? Nekem volt, hogy éveken át futott a gépem leállítás nélkül (kivéve Windows-frissítés miatti újraindítás, vagy hardvercsere), de soha nem volt semmiféle működési problémám, amit észleltem volna. Se fagyás, se újraindulás, se kékhalál, se programhibák, se adatvesztés, semmi.
Ha elindítasz egy MemTest86-ot, és futtatod napokon át egyhuzamban, akkor mindvégig hibátlannak fogja mutatni a memóriáidat (ha egyébként tényleg hibátlanok, nincsenek húzva, stb.) Kellhet ennél több egy otthoni felhasználónak? -
-
Cyberboy42
senior tag
válasz
tknof1871 #56689 üzenetére
Attól hogy kevés lenne a ram még nem kéne hogy elsötétedjen/kifagyjon. könnyen lehet hogy valami más a ludas, de az is hogy akár pont a ramok. Az említett felhasználáshoz viszont a 8 giga elég kell hogy legyen. Ha megteheted hogy próbaképp új ramokat raksz bele, akkor hajrá. az új merevlemez csak virtuális memória növelésre teljesen felesleges. Ha már akkor rárakni egy friss windows installt.
De ha a meglévő ssd nincs csurdótig tele(90%+), akkor az új ramok nagyobb gyorsulást hozhatnak. viszont még egyszer mondom, szerintem valami más oknál fogva fagyogat a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest