- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
válasz _ocsisajt #60135 üzenetére
1.125-ön is bejön azóta, de visszavettem 1.1-re és a 2800-as profilra váltást sem veszi figyelembe, marad a 2133... sigh
szerk: 1.36 Dram feszen sem vált[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
joco009
tag
válasz _ocsisajt #60124 üzenetére
A vsoc maradhat, ram 2933manual tcl16 trcdwr19 trcdrd19 trp16 tras36 cdo vddp, vddg iod,azt álits ugy mint nálam van és a ram fesz 1.35 proba hátha, nekem is problémám volt a ramjaimmal csak ezek feszültségeken vagyok most is stabil. Én kb 1500 bios reseten vagyok tul elötte másik ramokkal stabil volt auto beállitásokon is.
[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz _ocsisajt #60114 üzenetére
ja igen ez az mATX, sorry.
hát papíron a procid 2933mhz-es ramokat tud kezelni max, ami nem jelenti azt hogy nem mehetne 3000 mhz-en.
így pedig marad az, hogy manuálisan kellene beállítani
kezdésnek belövöd 2933mhz-re mondjuk 1.35V feszültséggel a ramot az időzítéseket pedig auto-n hagyod.
nagyon hülyeséget ha állítasz, akkor maximum egy elem kivétellel utána újra lehet próbálkozniTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest