- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
fudi2002
üzenetére
Pár napja frissítettem 3611-es bios-ra, akkor volt egy reset, és csak az xmp-t kapcsoltam be, szóval ez megvolt. 1.35v-ot kap automatikusan, megpróbálom ezt emelni. Az a vicc, hogy előző bios-al éjszakákon át teszteltem a gépet az új X3D proci CO-ja miatt Corecyclertől kezdve mindennel (aztán végül alapon hagytam, mert így sem melegszik és a teljesítményen sem segített, tehát nincs piszkálva a processzor jelenleg), és egyetlen egyszer sem kaptam semilyen hibát, whea-t vagy bármit
Erre most a TestMem dob egyet, amit amúgy csak heccből indítottam el böngészés közben háttérben 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- Samsung 8GB DDR4 RAM memória
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erre most a TestMem dob egyet, amit amúgy csak heccből indítottam el böngészés közben háttérben