-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
killbull #59611 üzenetére
Senki nem tiltja, nem ezen volt a hangsúly, hogy nem lehet megoldani (azóta már megoldottam, fél centit feljebb került a venti a blokkon miután helyére tettem a modult - csak ehhez le kellett bontani a fél gépet) csak gondolom nem olvastad a lényeget. Nem vagyok hülye hozzá, csak "lusta" voltam, összevásároltam apránként az alkatrészeket innen-onnan, és mivel úgyis vittem hozzájuk a VGA-t bevizsgáltatni, megbeszéltem velük, hogy megjött minden alkatrész, vinném a komplett gépnyi motyót , rakják össze, mivel elég kompakt ház, meg rég nem szereltem pc-t, megérte volna nekem azt a pár ezrest, hogy egy rutinos szerelő összerakja, pasztázgat, kábelmenedzsment meg miegymás, nem nekem kell szórakozni vele. Erre azt kaptam, hogy mondhatni szándékosan szarul rakták be a ramot, hogy jó az úgy, úgyse veszi észre. Nade tényleg /off
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest