Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
koko52
üzenetére
Áh nem, ha ilyen nagyobb cégről lenne szó beírnám, pest megyei kis pc bolt-szerviz, a tulaj egy borzasztóan kedves, szimpatikus srác, évekig egyedül vitte a boltot-szervizt, csillió kizárólag 5*-os értékeléssel FB-n, Google véleményekben, ezért nem akarom lehúzni a helyet, mert az alkalmazott nem ezt a szintet képviseli. Jelzem a tulajnak, hogy azért erre (is) figyelni kellene.
#59595: Persze, hiba mindig benne van, de ezt nem hibának nevezném, mert azért aki napi szinten ezzel foglalkozik az kizárt, hogy nem tudja, hogy hogyan kell dual kitet helyesen betenni. Ebben tényleg csak az bosszantó, hogy pont ezt akartam elkerülni, hogy nekem kelljen molyolni vele. Persze visszavihetném, hogy oldják meg, meg hisztizhetnék, főleg, hogy jattoltam is a szerelésre, de ez is tanulság, legközelebb spórolok

Na közben szóltam a tulajnak, hááát nem erre számítottam .... a kolléga jelezte neki, hogy nem tudja megoldani, hogy dualban tegye be a ramot.
De nekem már elfelejtették említeni. "jóvanazúgy" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Nintendo Switch 2
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De nekem már elfelejtették említeni. "jóvanazúgy" ...
fudi2002