Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én nem akarlak sem rábeszélni sem lebeszélni a RAM vásárlásról, de mielőtt elköltöd a pénzed, gondold meg hogy valóban kell e ennyi ram neked?
a sok sok rammal gyorsabb nem lesz a géped. ( a win ennyit nem használ ki)
tapasztalatból mondom neked.
anno amikor beüzemeltem magamnak a 8 GB-ról a 16 GB-ot, akkor majdnem "semmi" javulást nem vettem észre...
az okés hogy az adott progik több ramot kapnak, és gyorsabb a játékok betöltése, de többet nem tapasztaltam... (arról nem is szólva hogy elég bosszantó hogy a win feladat kezelőben csak azt láttam hogy 3-5 GB ram van használatban)
nem tudom milyen OP rendszered van,. de win 7 64 bit alatt nem éreztem a 16 GB előnyét.
mondjuk ha már photoshoppolsz, akkor az már megint más
én magam Ramdisc-et használtam már a 16 GB-nál is.
ezen dolgozik a PS munkaállomány ami ugyebár ideiglenes filék, és így jelentősen növelte a teljesítményét a PS-nek, még akkor is hogy SSD-m van
ez az én véleményem, és nem akarlak befolyásolni
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- DDR3 , DDR4 ramok
- DDR5 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest