- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkormit
csendes tag
válasz
El Kebir #39837 üzenetére
Hello!
A Bios -os beállításokat csak,
-a gyári alapbeállítással azaz auto
-és hogy manuális én adtam meg neki a 1.5 V -ot a ddram nak.
De az hogy NB meg hogy időzítés lazítás nem tudom mit jelent. Nem próbáltam.
Nem vagyok programozó vagy szamteches szerelő. Müszaki ember vagyok, szét összerakok barmit és szmtógépet is de ezen beállítások elméletét én nem vágom...
Nézegettem sok nemzetkozi oldalon levo oldalt ami ennek az MSI lapnak a beállításával foglalkozik, találtam videot is de a csávó hang nélkül csak kép van, ezerrel elkezdi állítgatni a voltokat a biosban összevissza kapkodja az egeret ezért nem tudtam mit merre tekergesssek.. Mert sok minden mást is eltekerget nem csak a ram voltját..Ráadásul neki ahogy látni az elején az adatokat csak 16gb je van és ő arra állítja be, de nekem 16gb vel simál megy.. Szal, 32 vel nem találtam ilyesfajta problémát vagy beállítást..
Én azt hittem hogy, megveszem a cuccost összeszúrom és lesz egy 32gb ramos gépem. Így is össze kellett válogatnom hogy a meglévő cpu hoz es esetleg ddr3 -as legyen a lap szóval hogy működni fog. Próbáltam ügyelni arra és több kört futni inkább vásárlás előtt, de ezek "elvileg" összepasszolnak...Most akkor én már elkezdek kételkedni hogy nem lehet összerakni egy 32gb gépet?
Dolgozni kell a gép és így is már csúszásban vagyok.. Eddíg a 6gb -vel szenvedtem, de sokkal több ram kell ehhez a munkához.koszi azért..
u.i.: krx21-nek.. "i" betű sincs a bolt nevében..
(zncmptrs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 1 / 2
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest