Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• akkormit

csendes tag

válasz El Kebir #39837 üzenetére

Hello!

A Bios -os beállításokat csak,
    -a gyári alapbeállítással azaz auto
    -és hogy manuális én adtam meg neki a 1.5 V -ot a ddram nak.
    De az hogy NB meg hogy időzítés lazítás nem tudom mit jelent. Nem próbáltam.
    Nem vagyok programozó vagy szamteches szerelő. Müszaki ember vagyok, szét összerakok barmit és szmtógépet is de ezen beállítások elméletét én nem vágom...
    Nézegettem sok nemzetkozi oldalon levo oldalt ami ennek az MSI lapnak a beállításával foglalkozik, találtam videot is de a csávó hang nélkül csak kép van, ezerrel elkezdi állítgatni a voltokat a biosban összevissza kapkodja az egeret ezért nem tudtam mit merre tekergesssek.. Mert sok minden mást is eltekerget nem csak a ram voltját..Ráadásul neki ahogy látni az elején az adatokat csak 16gb je van és ő arra állítja be, de nekem 16gb vel simál megy.. Szal, 32 vel nem találtam ilyesfajta problémát vagy beállítást..
    Én azt hittem hogy, megveszem a cuccost összeszúrom és lesz egy 32gb ramos gépem. Így is össze kellett válogatnom hogy a meglévő cpu hoz es esetleg ddr3 -as legyen a lap szóval hogy működni fog. Próbáltam ügyelni arra és több kört futni inkább vásárlás előtt, de ezek "elvileg" összepasszolnak...Most akkor én már elkezdek kételkedni hogy nem lehet összerakni egy 32gb gépet?
    Dolgozni kell a gép és így is már csúszásban vagyok.. Eddíg a 6gb -vel szenvedtem, de sokkal több ram kell ehhez a munkához.

koszi azért..

u.i.: krx21-nek.. "i" betű sincs a bolt nevében.. :N (zncmptrs) :P

Új hozzászólás Aktív témák