-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Ez biztos ,hogy igy van,hisz nekem voltak Kingmax nano ramjaim,1600 mhz kit .8 gb,ezeket régen gyártják már
Azoknál akármit csináltam nem mentek 1866 mhz-en stabilan / semmilyen időzitéssel babrálva sem .a plusz feszültséggel. /
Szerencsére az egyik teljesen hibás volt és én kitben vettem a Llano miatt és igy mindkét modult ki tudtam cseréltetni.
Ezeket meg már lehet nyúzni amik most vannak
Szerintem hagyom igy,sosem volt bajom azóta a géppel mióta így használom ,több játékot kijátszottam már vele köztük a Far Cry 3. részét is.
Szerintem nem csinálok magamnak nehéz perceket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spotify
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Update 08.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest