-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Ez csak sima Geil, se nem ultra, se nem Value. Próbáltam alapfeszen, 1,9V-on, és 2V-on. Slotok nem összekeverhetők, mivel sárga, fekete, és narancs párosok vannak. Ha A1-A2-be teszem se kép se hang, A B1-B2 pedig nem használható, csak ha már valamelyik A slotban is van egy memória. Single módot két rammal nem próbáltam, bár ha az A1-A2-be applikálás single mód, akkor igen. Amúgy a Samsungjaim tökéletesen mennek ugyanabban a kiosztásban betéve, mint ahogy a Geil párost próbáltam használni.
Jellemző tünet egyébként, hogy ha mindkét párost beteszem, és rábirom valahogy a gépet hogy elinduljon, és betöltse az XP-t akkor valami nyúzó progi elindítása után pár perc alatt kifagy, amin csak a kikapcsolás vagy a reset segít, de a gép már nem hajlandó újraindulni.
Olyan szinten gázos valami, hogy még a biosba is belepiszkál, mert rendszeresen elállítja a rendszerórát, és mindent defaultra kapcsol. A mindent defaultra nem gáz, tudom mert egy téves tuning beállítás után minden alapra szokott állni, de olyat eddig nem láttam, hogy egy 2007-ben gyártott alaplap óráját visszaállítja 01/01/2001-re.
Most vagy az alaplap nem bírja a Geil modulokat, vagy hibás valamelyik. Legalábbis szerintem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Unigen 16gb ddr3 1600mhz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- Corsair Vengeance 2x16GB KIT DDR5 6000MHz CL30 EXPO XMP3.0 - 10 év garancia
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő