- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ohh köszi WR...
Én azt hittem, hogy ez valami szupergyors akármi, és ezért olyan rohadt drága
És ezért gondoltam, hogy kéne valami leírás az első hozzászólásba, de mondjuk ez a véleményem nem változott, igazánbele lehetne írni, egy full kezdőnek sokat segítene.
ui: WR, jut eszembe, talán emlékszel még a HkM-ből EgaMage-re, neki volt olyan alaplapja, amiben 3 modul ment dualban. Valami speckó alaplap volt, és mit tudom én honnan szerezte... Elég érdekes dolog
-
Patrick
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem mindeki használja a goglit, meg nem mindeki tud angolul

Ha jól tudom akkor az ECC az egy hibajavító rendszer a RAM-ban, de semmi értelme egy asztali gépbe mert drága és ha jól tudom nem is szokták tuningolni ezeket. Értelem szerűen a non-ecc nem tartalmaz ilyet.
Ha jól tudom, de majd daa-raa biztos több infoval tud szolgálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Hollow Knight és Silksong
- Autós kamerák
- Vírusirtó topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002