- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
válasz
dave93 #27003 üzenetére
Hát nem, de valami biztos, hogy szórakozik velem... kiszedtem a memóriákat, hogy egyesével leteszteljem, jó volt, visszaraktam dual channelbe, jó volt, letöltöttem metest86+ és kiírtam cd-re, arról bootoltam, hagytam hadd menjen 2 pass-t (majdnem 2 óra), nem talált hibát, de próbáltam most 1 napra rá kitömöríteni valamit, és az istennek sem sikerült, na, sejtettem mi lehet a gond, és futtatva a sima memtestet windows alatt, megint dobálta a hibákat... most akkor melyiknek higgyek? Ha nem is a memória, miért csak "szezonális" a hiba???
Csak gyorsba beraktam a memtest86+ is, de csak 10% hagytam ,de az nem talált hibát (windowsos memtest egyből, és folyamatosan jönnek az újak, na meg persze tényleg gebasz van, mert teljesen instabil a rendszer)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest