Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
_stick_
üzenetére
'' Észrevettem, hogy a hibásnak az érintkező rézlapkái közűl az 1ik kiégett és fölötte az a kis luksi is. ''
Szerintem te is tudod jót nem jelent. Kérdés mitől égett meg? Táp milyen? Adtál-e + feszt a ramoknak?
Próbáldki egyedűl a ramot egy jó slotban működik-e, 512 látszik-e?
Szerintem az egy giga elég, ne költs rá. mert a 2x1-s kit nem olcsó. Nézd meg alapod a három modult hajtja e dualba, ha igen dombon a tanya.
csaabz: ha csak nem valami memó igényes munkára használod akkor nem. Szerintem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002