-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Jones
tag
Hi!tudom én h birja mert volt h annyin ment,csak akkor gyakran előfordult h bekapcsolásnál semmi kép,a dvd meghajtó meg pörgött mint állat,és semmi boot meg semmi,akkor ált csak cmos resettel indult be rendesen,ezért nem jó ha 900on megy,de akkor elvileg ez az antituningos megoldás lehetséges?mér nem ajánlod azt?sztem ez az a-data nem túl jó ram és más is mondta már h nem nagyon lehet huzni bár nem tom ő mennyire értett hozzá,mindenesetre ez a feketeképernyős nem beindulás szerintem ezt igazolja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest