- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz Gyuri27 #21114 üzenetére
fgordon: tényleg nem sokat segítettél a hsz.-eddel. Lehet jó lenne a kingmax. Sőt biztos, csak tudod ez már megvan. Nem szeretnék pár hetes ram-ot fél áron eladni.
Gyuri27: vadi új a lap. Nagykerből hazaérkezés után egyből raktam is be.
cmos clear-al kezdtem. A ram-ok nagykerből származnak. Szemem előtt egymás után vették ki a dobozból és ezt a sorszámuk is igazolja, szal' szinte bizonyos, hogy ugyan azok.
Sajna nem volt mostanában bent szervizben olyan konfig, amibe 4 slot voltLeglassabb kiolvasott 5-5-5-26 1.9V-on ment-ek, mikor el sem indult.
Folyamatosan sípol, szóval még az sincs, mint a P35-nél, hogy volt, hogy elindult.
Főnököt megpróbálom meggyőzni, hogy rendeljen 4 1gb-s kingmax-ot, hogy ki tudjam próbálni.P35-DS3 totyikban azt javasolták (állítólag előfordul), hogy emeljek a NB feszültségén. Ezt megtettem anno a P35 és a 9300-as chipset-nél is, de semmi nem változott.
Húzva semmi nincs. Minden bios default setting.
Ha nincs tapasztalat, vagy más 5let, esetleg más hozzászóló , akkor marad a 4 corsair elad és ha müxik 4 kingmax-al, akkor helyet cserélnek. Max bukok rajta. Nem is keveset.hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...