- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomjankins
csendes tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Vizhűtést szeretnék, de nem nagyon vagyok ott ebben a témában. Ugyhogy egyenlőre marad az, amig nem lesz bele valami ''vizes alternatíva''.
Azt hallottam QX6700-et 3400-ig feltoltak ZALMAN CNPS9700-el stabilan ment, és még birta volna. Mondjuk azzal nem is nagyon akartam huzni, majd csak vizessel.
EVGA fun vagyok!
Tudom hogy az INTEL chipset sokkal jobb, de arra amire nekem kell ez is bőven jó, nem izzásig akarom húzni, csak mondjuk a QX6700-et 3,2-ig ahozpedig vizhütéssel bőven elég.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vallás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- LENOVO RAMAXEL 32GB (2x16GB) DDR4 3200 Laptop SODIMM RAM-ok!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fudi2002