Hirdetés
- Házi hangfal építés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddy1027
tag
DRAW A CARD pontosan erre kell rákattintani, kaphatsz kártyát, egyből játékot és játékokhoz tartozó egyéb tartalmakat.
Pontokat úgy is szerezhetsz, ha beszerzel vagy szereztél játékokat. Itt tudod megnézni: [link]
(Ha színes a kép a játéknál neked már megvan és ezáltal kapod a pontokat)300 pont helyett minden játék 600 pontot ír jóvá, amit eltudsz kártyára költeni amiből kis szerencsével újabb játékot nyerhetsz.
-
BigBlue69
őstag
Szerintem ez jött be nálam :
[EDIT] !!!AFTER MADE ALL THIS PROCESS, CLICK ON "MICROID CLUB" AND IN THIS PAGE CLICK ON "MY LIBRARY" AND HERE LOG WITH YOUR STEAM ACCOUNT, MAYBE YOU WILL GET MORE M POINTS... IT WORKS FOR ME!!!!
Amugy én előbb regiztem és utána kapcsoltam hozzá steamem.. mondjuk nem tudom van-e más megoldás..
Szóval a lényeg h 6500 pontról indultam.. és utána amikor beregisztráltam a játékaikat.. amiket kaptam.. mindig +300
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Piper3D látványtervező szoftver
- AMD RYZEN - Monster Hunter Wilds game bundle
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest