Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
looser
üzenetére
Ha úgy vesszük, igen!
Amit legutóbb linkeltem, az friss az oldalon. De a My Real Games-en minden legálisan és ingyen letölthető (és vannak online játékok is), mindössze a játékból való kilépéskor megnyitja a böngészőben a My Real Games oldalát, hogy szert tegyen némi reklámbevételre, amiből további játékokat rak ki és persze gondolom, hasznot is szeretne a munkájából. Mindenki jól jár. GYIK Annyi még a különbség, hogy itt nincs 24 órás korlátozás, bármikor újratelepíthető.Mivel alapvetően (máshol) fizetős játékról van szó, ami itt ingyen elérhető, úgy éreztem, passzol a promós témába. (Ráadásul itt sok olyan ember fordul meg, akit érdekelnek az ingyen cuccok.
)
Közel 20 GB-nyi játékot töltöttem már le innen, és csak 1 darabra ugrott rá az Avast (Bubble Town), soha semmi gyanúsat nem tapasztaltam az erről az oldalról származó játékokkal kapcsolatban.Tudomásom van még néhány hasonló elven működő oldalról, de sajnos azok nem örvendenek makulátlan hírnévnek. Inkább kerülöm őket, habár a Sandboxie-ba telepítve, lehet, hogy nem okoznának bajt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Építő/felújító topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit legutóbb linkeltem, az friss az oldalon. De a My Real Games-en minden legálisan és ingyen letölthető (és vannak online játékok is), mindössze a játékból való kilépéskor megnyitja a böngészőben a My Real Games oldalát, hogy szert tegyen némi reklámbevételre, amiből további játékokat rak ki és persze gondolom, hasznot is szeretne a munkájából. Mindenki jól jár.